עבור לתוכן

המלצה למסך והתאמה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD.

המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה.

רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד?

- אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך?

- על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)?

תודה מראש לעונים :-)

נערך על-ידי Roee Ekman

פורסם

בהנחה ומדובר ברזולוציה של FHD, והמשחקים שתשחק לא כבדים מידי, אז המובנה של I3 או I5 מודרני אמור להתמודד עם המשימות שתיארת בצורה משביעת רצון. אגב, לגודל המסך אין שום משמעות! רק לרזולוציה שלו.

כמובן שבמידת הצורך, תמיד אפשר לקנות כרטיס מסך מאוחר יותר :), אבל אני בספק אם תצטרך.

לגבי המלצות על מסך נחכה לתגובות נוספות כי אני לא מתמצא בדגמים. (אני הייתי ממליץ ללכת על הכי זול :D )

נערך על-ידי OvO

פורסם
ציטוט של OvO

בהנחה ומדובר ברזולוציה של FHD, והמשחקים שתשחק לא כבדים מידי, אז המובנה של I3 או I5 מודרני אמור להתמודד עם המשימות שתיארת בצורה משביעת רצון. אגב, לגודל המסך אין שום משמעות! רק לרזולוציה שלו.

כמובן שבמידת הצורך, תמיד אפשר לקנות כרטיס מסך מאוחר יותר :), אבל אני בספק אם תצטרך.

אתה לא רציני במה שאתה כותב, נכון...?

פורסם

מה לא נשמע רציני במה שאמרתי? מה רע במובנה של אינטל?

לצרכי מדיה ואינטרנט, וגיימינג קליל כמו פיפ"א הוא לא צריך יותר.

פורסם

אחלה... רק תכתוב לו בשביל לעבור את 30FPS על מסך 1080P, הוא יתפשר על הגדרות מינימום במשחק.

פותח הדיון, ממליץ על כרטיס RX460 אפשר להשיג אותו ב-650 ש"ח.

אתה סתם תתאכזב מהמשחקים, במיוחד שיש לך מסך 27"

הכרטיסים הכי משתלמים היום למשחקיות על FHD 1080P הם:

RX470/RX480/GTX1060

בהצלחה...

פורסם

אני באופן אישי חושב שלמחשב , מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה FHD זה גדול מיד (אלא אם אתה יושב קצת רחוק מהמסך).

בכל אופן לא מצאתי מסכים באמת טובים בתקציב שלך למסך כזה. אני הייתי מחפש מסך של סמסנוג או LG עם פאנל IPS.ראיתי בזאפ שני מסכי LG עם פאנל IPS שיכולים להיות בסדר.

לגבי כרטיס מסך , מחזק את הההמלצה של @urib , אם אתה משחק רק FIFA אז אתה לא צריך משהוא מעבר לRX460.

--עריכה--

מצאתי לך את המסך הזה

http://www.tms.co.il/product/16206

27 FHD פאנל PLS ואפילו תומך ב FREE SYNC. הבעיה עם כל מסך שתמצא בתקציב שלך היא הארגונומיה ובמיוחד חוסר היכולת לכוון את הגובה של המסך.

נערך על-ידי lompy

פורסם

אוי ואבוי! להוריד הגדרות! איזה אסון עולמי! 

להוריד גם רזולוציה? בואו נפתח וריד.. :D

הבן אדם בבירור רוצה לחסוך בכסף, זה נוטף מההתנסחות שלו בהודעה. אם הוא ירגיש שהמשחק לא רץ טוב או שלא טוב לו עם הרכישה, מה הבעיה לקנות כרטיס מסך אחרי זה..

לא בעיה למצוא סרטוני gameplay של FIFA על כרטיסי intel שונים, גם בfhd וגם ב720P, לי זה נראה לא רע בכלל.

בכל אופן זאת דעתי :P לא כופה אותה על אף אחד, אך לשלם 650 שקלים בשביל משחק אחד או שניים שיעבדו גם ככה זה נראה לי לא נבון במיוחד.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

הבנתי שבכל מקרה הפיפ"א יעבוד לי. הפיפ"א זה לא השימוש העיקרי, אז נראה לי שכרגע לא כדאי לקנות כרטיס נפרד.

הסיבה שאני מעדיף מסך 27'', היא כדי לחסוך מסך טלוויזיה (המחשב והמסך ישמשו גם כטלוויזיה. גר בדירה שכורה :-\..) ושיהיה נוח לצפות מרחוק.

אבל יכול להיות שאני מפספס ומסך 27'' לא יתאים לעבודה מקרוב על המחשב/גלישה באינטרנט (זה העיקר).

האם עבודה על מחשב ומסך 27'' היא נוחה וכדאית גם כן? או שאולי כדאי לי לרדת ל 24'' או 25''?

אם 27'' טוב לעבודה במחשב, מה התקציב ואיזה מסך טוב (המלצה) לגודל כזה?

אם כדאי לרדת ל 24'' או 25'', אשמח לקבל המלצות למסכים כאלה.

תודה שוב!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

אני באופן אישי חושב שלמחשב , מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה FHD זה גדול מיד (אלא אם אתה יושב קצת רחוק מהמסך).

בכל אופן לא מצאתי מסכים באמת טובים בתקציב שלך למסך כזה. אני הייתי מחפש מסך של סמסנוג או LG עם פאנל IPS.ראיתי בזאפ שני מסכי LG עם פאנל IPS שיכולים להיות בסדר.

לגבי כרטיס מסך , מחזק את הההמלצה של @urib , אם אתה משחק רק fifa אז אתה לא צריך משהוא מעבר לRX460.

--עריכה--

מצאתי לך את המסך הזה

http://www.tms.co.il/product/16206

27 FHD פאנל PLS ואפילו תומך ב FREE SYNC. הבעיה עם כל מסך שתמצא בתקציב שלך היא הארגונומיה ובמיוחד חוסר היכולת לכוון את הגובה של המסך.

מה ההבדל בין PLS ל IPS?

פורסם

טכנולוגיה שונה , בפועל אין ממש הבדל.  אפשר להגיד ש PLS זה הגירסה של סמסונג ל IPS. סמסונג טוענים שהוא קצת יותר טוב וזול יותר ליצור אחרים טוענים IPS קצת יותר טוב אבל בשורה התחתונה היתרנות של שניהם על פנאל TN זהים , זויות צפיה יותר טובות וצבעים חיים ומדויקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים