עבור לתוכן

BSOD כל בערך פרק זמן של 24 שעות (כנראה כשל בSSD)

Featured Replies

פורסם

שלום לכום, אני חווה בעיה טכנית שבערך בפרק זמן של 24 שעות המחשב שלי מראה את המסך הבא:

20160901_172118.jpg

ואחרי שהוא קורס אני צריך להיכנס לBoot Menu של הלוח אם וכל הזמן אני שם לב שהכונן הראשי של הBoot השתנה מהSSD לאחד הכוננים האחרים. ולאחר שאני משנה בחזרה לSSD, המחשב עולה מצויין.

זה התחיל בערך מאז שהתקנתי את העדכון האחרון של Windows 10.

עכשיו אני מבין שכנראה הפתרון הוא לבצע התקנה חדשה של הWindows (אלא אם תפתיעו אותי ותגידו לי שהתקלה היא בSSD).

כיצד אני עושה את זה? הורדתי את הWindows 10 בחינם מהמבצע שדרוג חינם שMicrosoft הריצו ואין לי את הWindows בדיסק (או CD-KEY לצורך העניין).

תודה לעוזרים!

פורסם

אגב קראתי איפה שהוא שיש באמת משהו אם העדכון של WINDOWS 10  על כונני SSD שיוצר את ה BSOD

אבל במקרה שלך תנסה להעלות לפה את ה MINIDUMP וננסה להבין מה קורה

פורסם

התמונה קטנה מדי ולכן קוד השגיאה שרשום בה לא ממש קריא.

תעתיק אותו לפורום.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של eli_vb

אגב קראתי איפה שהוא שיש באמת משהו אם העדכון של WINDOWS 10  על כונני SSD שיוצר את ה BSOD

אבל במקרה שלך תנסה להעלות לפה את ה MINIDUMP וננסה להבין מה קורה

אני לא מכיר, תוכל להסביר?

ציטוט של Ivan

התמונה קטנה מדי ולכן קוד השגיאה שרשום בה לא ממש קריא.

תעתיק אותו לפורום.

Error code: 0xc000000f

פורסם

זה לא ממש ה BSOD הרגיל שיוצר DUMP לא חשוב כרגע הפירוט למה (או שיש מצב שנהיה לך BSOD ממש לפני שזה קורה, שים לב)

אגב זה קורה לך שהמחשב קורס לפני, או שסתם אתה פשוט מדליק את המחשב אחרי שכיבת אותו (רגיל) וזה קורה ?

פורסם
ציטוט של Ivan

תיקון פשוט זה לא יהיה.....

נסה מזלך בגוגל.

https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=SPIN_LOCK_ALREADY_OWNED

שים לב שהוא ציין שגיאה 0xc00000f שזה שגיאה שונה

מה שציינת זה שגיאה אחרת לגמרי שמתרחשת ברגע שדרייבר מנסה להשיג SPINLOCK (בדר"כ בכדי למנוע שיבוש נתונים שיכול להבצע כתוצאה מ THREAD שירוץ על ה  processor  השני או אפילו באותו אחד רק ב THREAD אחר או תהליך אחר) ואותו דרייבר כבר ניסה להשיג את ה SPINLOCK ב THREAD אחר שלו

מה שהוא ציין מסמן שגיאה ב BCD

פורסם

מה לעשות שאתה טועה בפירוש ?  זאת לא שגיאה בזמן האתחול של חלונות .!

במסך כחול זה BUG CHECK וזאת השגיאה אצלו !

Bug Check 0xF: SPIN_LOCK_ALREADY_OWNED

פורסם
ציטוט של Ivan

מה לעשות שאתה טועה בפירוש ?  זאת לא שגיאה בזמן האתחול של חלונות .!

במסך כחול זה BUG CHECK וזאת השגיאה אצלו !

Bug Check 0xF: SPIN_LOCK_ALREADY_OWNED

שים לב ל C בתחילת השגיאה

בכל אופן

טועה בפירוש ה BUG CHECK ממש לא, זה הפירוש של השגיאה הזאת שים לב ציטוט מהאתר של מיקרוסופט

ציטוט

Typically, this error is caused by a recursive request for a spin lock. It can also occur if something similar to a recursive request for a spin lock has been initiated--for example, when a spin lock has been acquired by a thread, and then that same thread calls a function, which also tries to acquire a spin lock. The second attempt to acquire a spin lock is not blocked in this case because doing so would result in an unrecoverable deadlock. If the calls are made on more than one processor, then one processor will be blocked until the other processor releases the lock.

This error can also occur, without explicit recursion, when all threads and all spin locks are assigned an IRQL. Spin lock IRQLs are always greater than or equal to DPC level, but this is not true for threads. However, a thread that is holding a spin lock must maintain an IRQL greater than or equal to that of the spin lock. Decreasing the thread IRQL below the IRQL level of the spin lock that it is holding allows another thread to be scheduled on the processor. This new thread could then attempt to acquire the same spin lock.

בכל אופן שים לב שהשגיאה שלו היא לא BSOD קלאסי אחרת לא ממש היה ניתן לו האפשרות של F8 או אנטר, ובשביל זה שאלתי אותו מתי השגיאה קוראת, כשהוא באמצע פעולה או כשהוא מפעיל את המחשב

פורסם
ציטוט של Barlerer

ואחרי שהוא קורס אני צריך להיכנס לBoot Menu של הלוח אם וכל הזמן אני שם לב שהכונן הראשי של הBoot השתנה מהSSD לאחד הכוננים האחרים. ולאחר שאני משנה בחזרה לSSD, המחשב עולה מצויין.

נא ציין את דגם לוח-האם ואם ידוע לך מהי גירסת הביוס.

פורסם

אלי אין לי זמן וסבלנות להתווכח איתך. חבל רק שאתה מטעה ומבלבל את השואל.

ראה התמונה ואולי תבין הפעם.

ראית את החתימה שלי בכלל ??

boot_error_status_0xC000000F.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של eli_vb

שים לב ל C בתחילת השגיאה

בכל אופן

טועה בפירוש ה BUG CHECK ממש לא, זה הפירוש של השגיאה הזאת שים לב ציטוט מהאתר של מיקרוסופט

בכל אופן שים לב שהשגיאה שלו היא לא BSOD קלאסי אחרת לא ממש היה ניתן לו האפשרות של F8 או אנטר, ובשביל זה שאלתי אותו מתי השגיאה קוראת, כשהוא באמצע פעולה או כשהוא מפעיל את המחשב

לא זה ולא זה. זה קורה שאני לא נוגע במחשב, שהוא פשוט עובד ברקע, לא בפעולה ספציפית...

ציטוט של HelpSupport

נא ציין את דגם לוח-האם ואם ידוע לך מהי גירסת הביוס.

20160902_102215.jpg

ASROCK H87M Pro4

נערך על-ידי Barlerer

פורסם

IVAN התמונה שהבאת זה בדיוק אותה שגיאה (שים לב לקוד שגיאה) ושים לב לפירוט שיש שם a error ..... boot configration data(bcd) 

לפותח האשכול נראה כאילו יש בעיה עם ה SSD שמחובר למחשב כאילו לאחר זמן מסויים המחשב לא מזהה אותו וזה בעצם השגיאה שהמחשב לא ממש מצליח לגשת אליו ולכן ה BIOS משתנה ל HDD ראשון כי ה SSD מבחינתו לא היה מחובר,ואם זה התקלה לא בטוח שהתקנה מחדש תפטור את הבעיה תבדוק שהוא מחובר טוב ושהוא תקין (יש סיכוי שאחד מהדרייברים גורם לו לניתוק אבל זה פחות סביר)

אגב דבר נוסף שיכול להיות זה כש POWER MANAGEMENT אחראי לזה

במידה וזה קורה שהמחשב מנסה להיכנס למצב שינה וכדו' (לחסכון בחשמל) זה בהחלט יכול להיות המקור לבעיה

נערך על-ידי eli_vb

פורסם

מה יהיה הסוף מה ?  יש הרבה F בעולם ולא כולם זהים !!

אלו שתי בעיות שונות עם  0F

חב"לז שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים