פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אהלן, כמו שציינתי יש לי את הR9800Pro, הגירסא שבא בלי ההיטסינק על הזיכרון..כרגע (דיפולט) הכרטיס על Core : 378 Memory : 337.5אני משתמש בדרייברים של אומגה.באיזה קצב לעלות את שניהם ?ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות ?ומתי צריך ךהתחיל להעלות מתח?עוד משו אני צריך לדעת ?תודה רבה, תום.
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים תעלה את שניהם בקצב של 5 כל פעם כמו שאמר ההוא מלמעלהואתה בודק יציבות בתוכנות בנצ'מארק כמו : 3dmark01,3dmark03,aqua mark וכואם באמצע הבנצ' אתה רואה בעיות של ריבועים על המסך או שהמחשב קופא...או כל מני שטויות כאלה זה מראה על אי יציבותאז משם תוריד איזה 5-10 מגהרץ לכל אחד או למה שהעלתמתח מעלים כאין יציבות כמו שאמרתי...אבל לדעתי לא כדאי לך להסתכן בהעלאת מתח כי זה סתם מקצר את חיי הכרטיס...חבלבהצלחה
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים יש עוד דרך נחמדה שתעשה לך את החיים קלים, במדור ההורדות של האתר יש תוכנה בשם ATITool תוריד אותה. שם יש לך כמה אפשריות כמו Find highest memory clock אתה לוחץ ואז התוכמה מתחילה בהדמיות של כדור תלת מידמדי ותוך כדי מקפיצה בקפיצות קטנות את הזכרון. שהתוכנה תגיע למצב שבו יש קפיאות ריבועים וכו'. שם היא תחזיר את זה למהירות שלא עשתה בעיות.קיצר זה חוסך מלא זמן וזה מאוד יעיל.
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים תוכנה לא יעילה בגרוש ! אצלי היא העלתה כמה מגהרצים את המהירות של הזיכרון ואז התחילה להוריד אותו יותר מהדיפולט דפוקה לאללה.ועכשיו שעשיתי את הoc לבד אני כמעט במהירות של פרו הכי קרוב שאפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.