עבור לתוכן

האם שווה לקנות קירור מים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ביום ראשון את הקירור מים cooler master nepton 140xl האם יש מצב שיהיה נזילה כלשהי? ועד כמה הוא באמת כדאי?

פורסם

תשמע , ננזילות לא אמורות להיות ( בכל זאת מערכת סגורה ) 

בקשר לביצועים , המערכת נמצאת בשוק כבר יותר משלוש שנים , והביצועים שלה מלכתחילה לא היו הטובים ביותר , הנה דוגמה למבחן ביצועים משנת 2014 על מעבד 3960X  :

26133800500l.jpg

הכל תלוי במחיר בו אתה קונה אותה , אם זה כי לחנות נשאר אחד כזה מלפני כמה שנים ואתה קונה במחיר מציאה אז נהדר , אם זה במחיר של מערכת מודרנית יותר אז הייתי אומר לך ללכת על המערכות של ARCTIC 

העלות תועלת שלהם מעולה . ב299 ש"ח למערכת סגורה בעלת ביצועים טובים אין להם המון מתחרים .

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Works4me

תשמע , ננזילות לא אמורות להיות ( בכל זאת מערכת סגורה ) 

בקשר לביצועים , המערכת נמצאת בשוק כבר יותר משלוש שנים , והביצועים שלה מלכתחילה לא היו הטובים ביותר , הנה דוגמה למבחן ביצועים משנת 2014 על מעבד 3960X  :

26133800500l.jpg

הכל תלוי במחיר בו אתה קונה אותה , אם זה כי לחנות נשאר אחד כזה מלפני כמה שנים ואתה קונה במחיר מציאה אז נהדר , אם זה במחיר של מערכת מודרנית יותר אז הייתי אומר לך ללכת על המערכות של ARCTIC 

העלות תועלת שלהם מעולה . ב299 ש"ח למערכת סגורה בעלת ביצועים טובים אין להם המון מתחרים .

בכל אופן זה התקציב עד 350 שקל לא ראיתי משהו אחר בksp. יש את הh55 and h60 ויש כמובן של Antec Kuhler H2O H1200

וArctic Liquid Freezer240

פורסם
  • מחבר

בכל אופן לא ראיתי משהו אחר בksp בתקציב שלי עד 350 שקל תוכל לתת פה קישורים או שתוסיף אןתי לסקייפ הudi200512

פורסם

בתקציב הזה אין סיבה להתעקש על קירור מים.

לך על קירור אוויר טוב.

פורסם
ציטוט של Capo_boss

בכל אופן זה התקציב עד 350 שקל לא ראיתי משהו אחר בksp. יש את הh55 and h60 ויש כמובן של Antec Kuhler H2O H1200

וArctic Liquid Freezer240

נו ? ראיתי שבksp יש את הarctic liquid freezer 240 ב299 ₪

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת תוצאות של מעבד 6700k?

פורסם

ה-arctic מעולה במחיר ששווה את הקניה . יש עליו ביקורות טובות .

Sent from my Lenovo S960 using Tapatalk

פורסם

שים לב שהרדיאטור של ARCTIC זה למעשה ה ASETEK 570. שהוא רדיאטור מעולה, מאוד דומה בביצועים לH105 של קורסייר :) תוסיף לזה 4 מאווררים שאתה מקבל אתו ווואלה PUSH PULL על רדיאטור עבה....

אחד הקירורים המוצלחים בעיניי, והרכבתי לא אחד כזה :)

פורסם

רק שים לב שזהו רדיאטור 240 ( כשם המוצר ) ולא 140 כפי שרצית במוצר המקורי של cm , בגלל כל היתרונות שצויינו המלצתי , אני מרגיש כמו ג.יפית של הקירורים ( זה כדאי ..... )

נערך על-ידי Works4me

פורסם

חחח אולי יש יתרון שמודבק עליי נציג חנות, מניחים שאני מרכיב מספיק מוצרים כדי לתת עליהם חוות דעת "יותר טובה".

פורסם
ציטוט של leahd3

חחח אולי יש יתרון שמודבק עליי נציג חנות, מניחים שאני מרכיב מספיק מוצרים כדי לתת עליהם חוות דעת "יותר טובה".

:D

פורסם

האמת, אני מרגיש הכי בנוח בפורום אוברקלוגינג, רוב האנשים הפעילים פה מכירים אותי אפילו :)

שאר הפורומים אני שוקל כל מילה :)

פורסם

אוברקלוגינג..... מחר מפטרים אותי :)

פורסם

מזעזע איך קירור כזה נראה מבפנים אחרי שנה וחצי שנתיים, לרוב הם סתומים לגמרי ומלאים בקורוזיה,חלקיקים וחלודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים