עבור לתוכן

איך לבנות סימולטור חום של מעבד

Featured Replies

פורסם

כמו שכאן.

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=1556&page=3

עיקר הבעיה שלי היא באלקטרוניקה, דהיינו " The FrostyTech Synthetic Temperature Test Platform consists of an aluminum block heated by up to two 120V 250 Ohm precision resistors. With one resistor engaged, the test platform will output 50W of heat, with both engaged, 100W."

או במילים אחרות, ליצר כמות ידועה(קבועה) של חום , או בערך 80W -100W , בתוך נפח קטן יחסית שניתן להובילו עם נחושת לפני שטח שדומים למעבד.

אני צריך שתי דרגות חום לפחות, או כמו שעשו לעיל או ע"י שליטה בוולטאז' ?.

מישהו הציע לי מנורות הלוגן כי הן קטנות, אבל אני לא בטוח שהן לא תימסנה בחום שהן ייצרו.

בקיצור. אני רוצה ליצור שטח חם , בגודל מעבד, שמחומם ע"י תפוקת חום מקובלת כיום , 80-100 ואט.

אני צריך כדי לבדוק בלוקים שונים שאני בונה. להשתמש עם המערכת שלי זה לא מה שאני מעונין.

פורסם

תנסה כזה דבר :

תקנה פלטה דיי גדולה שמספיקה לכסות גזיה ומד טמפ' לטמפ' גבוהות ותדביק את הרגש הכי קרוב למקום שבו תשים את הבלוק ותקבע לעצמך טמפ' קבועות ואז תשים את הבלוק ותראה עד כמה הטמפ' יורדת (הדלתא)

פורסם

ואללה גם אני צריך איזה אחד כזה ..

שמעתי שעשו כזה דבר עם בקרי מתח (מופסטים ) שחוברו ל230V

אני מחפש משהוא יותר 100-150W

פורסם
  • מחבר

תודה.

המאמר הזה ידוע , ויש גם אצל אננד. זה בעייתי כי הביצוע דורש כלים שאין לי ובנוסף בעיית ההתחממות עצמה שפוגמת במחממים עצמם.

אני חושב שאשתמש בנורת חשמל של 100W . זה הספק ידוע וקבוע וכן יש אפשרות למדוד כמה ואט חום נוצרים ע"י מדידה של זמן החימום של כמות נתונה של מים. קלוריות = חום.

אני לא אקבל 100W נטו אבל גם 75W קבועים יספיקו להשוואה.

גם קל יחסית לביצוע : תיבת עץ קטנה עם דפנות מצופים בניר אלומיניום להחזרת חום. וכיסוי מתכת.

זה מה שנראה לי סביר כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים