עבור לתוכן

חזרה לווינדוס 7 עדיין אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח.

וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד.

 

איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?

פורסם

אם לא עבר חודש ולא מחקת את קבצי הגיבוי של ההתקנה הקודמת דרך כלי ניקוי הדיסק - https://support.microsoft.com/en-us/instantanswers/1235b5b0-bf94-4b77-9cbd-1c1a8337070c/going-back-to-windows-7-or-windows-8.1

אם אין לך את האפשרות הזאת אז נשארות לך 2 אופציות: 1. שחזור מגיבוי/snapshot במידה ושמרת אחד, ו- 2. התקנה נקייה (כדי לא לאבד קבצים חשובים תעביר אותם לכונן משני/חיצוני שגם הייתי ממליץ לנתק בזמן ההתקנה של ווינדוס. תוכנות תצטרך להתקין מחדש, אבל ברוב המקרים את קבצי ההגדרות אפשר לשמור בכונן משני)

 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים