עבור לתוכן

הוספת זיכרון!

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי???

ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??

פורסם

יש לך AMD 2600+...

הוא בכלל לא תומך Dual DDR.

מה שמוריד את השאלה הראשונה מהסף.

בקשר לשאלה השנייה,

עקב כך שאין לך דואל DDR,לך על האופצייה הזאת:

תקנה TwinMOS,באים באותו מחיר (ואף פחות) משל סמסונג והם טיפה יותר איכותיים.

פורסם

המעבד שלך לא תומך בדואל, אז זה לא משנה, אם אתה רוצה עוד זכרון תקנה סטיק של 512 mb של סמסונג.

פורסם
  • מחבר

נכון שהמעבד לא תומך בדואל אבל עדיין יש הבדל קטן בביצועים. ומה שאני מתכוון בדואל זה שהרי יש אפשרות לדחוף 3 סטיקים של זיכרון כאשר 2 מהם פועלים בדואל(שהחריץ להכנסה שונה מהחריץ של הסטיק שפועל לבדו) במקרה שלי הייתה בעיה בהתחלה עם המחשב ולכן העברתי סטיק אחד של זיכרון למקום אחר ככה שהם כביכול לא יעבדו בדואל,והמחשב עלה. חחחח אבל למרבה הפלא עכשיו שמתי את שניהם בדואל והמחשב עובד!!! חחח גדול\מה שאומר שאני יכול לשים בחריץ הרגיל שנותר כל זיכרון שאני רוצה.

תודה רבה!!!

ואיך אני בודק שהם פועלים בדואל??

פורסם

אין דבר כזה שהמעבד לא תומך בדואל (אלא אם מדובר במעבד עם בקר זיכרונות מובנה).

זה שהוא אולי לא מרויח הרבה מהדואל לא רלוונטי לתמיכה או אי תמיכה, זה תלויי בצ'יפסט.

פורסם
  • מחבר

כן אבל איך אני בודק שהם באמת פועלים בדואל??

פורסם

ברוב הלוחות זה כתוב בזמן הבוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים