עבור לתוכן

עזרה במשחק Call of Duty 4 Modern Warfare

Featured Replies

פורסם

אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה.

אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4).

אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה.

האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?

פורסם

א. אני כמעט בטוח שיש לך crosshairs בכל גיימוד חוץ מהארדקור.

ב. למה שתצטרך דבר שכזה?

ג. אני אישית יכול לזהות איפה המרכז של המסך מבלי שיהיה לי crosshairs.

פורסם
  • מחבר

@MekoPelet

א. אין לי שמץ על מה אתה מדבר, תוכל להיות יותר ספציפי?

ב. אתה ברצינות לא יודע? אפילו שענית על השאלה על עצמך ב-ג'?

ג. אני לא שאלתי 'למי יש יותר גדול', אם אתה לא רוצה לעזור זה גם בסדר מבחינתי...

(לא ברור לי אם אמרת את זה במתכוון או לא, אבל יצאה לך תשובה מתנסת רצח)

פורסם

@Lyor היקר ,

בתור אחד שפרופיל שלו כתוב שהוא בגיל 27 לקחת ממש קשה מה שציינתי בסעיף ג' והגבת ללא בגרות כלל.

במשחק עצמו CoD4MW יש לך את הכוונת על המסך (לא כולל בhardcore) וגם אם לא תמיד יש לך אפשרות לכוון עם קליק ימני על העכבר וזה גם מוסיף לך דיוק.

אני לא מבין למה שתצטרך ליצור כוונת משלך מעל המשחק כי לדעתי זה גם נוגד את חוקים של Valve שפשוט לא מרשים לך להשתמש בתוכנות צד ג' שמסייעות לך למשחק.

מה שהתכוונתי בסעיף ג' זה שלי אישית אחרי כמה שנים שאני "גיימר" אני מסוגל לזהות איפה מרכז המסך בלי הכוונת כי זה הכל בראש, אתה תבין כשתנסה. ולכן אני לא מבין למה שתצטרך דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

@MekoPelet

אני ממש לא לקחתי את מה שאמרת קשה, כבר ממזמן עברתי את הגיל שזה הזיז לי משהו.

פשוט הייתי מעדיף לשמוע דעה קונקרטית מאשר "סתם עוד טרול".

אני לא אומר שאתה היית כזה, אבל מה שאמרת עדיין לא תרם רבות כל כך לדיון ו"סתם" נראה לי כמו בזבוז זמן.

ובקשר למה שציינת עכשיו לגבי המשחק עצמו, כמה דברים:

מה שאמרת לגבי הכוונת של המשחק תופס רק לגבי הSP ולא לMP (שזה עיקר המטרה שלי).

דבר שני שאולי לא שמת לב אליו, הכוונת (הצלב) ששייך למשחק עצמו ממש גרועה בכל קנה מידה לטעמי (נסית לראות איך היא נראית עם רובה צלפים? היא נראית כאילו היא לא רלוונטית בקוטר הזה.

דבר שלישי, אולי שכחת, אבל שאתה נמצא במצב "קליק ימני על העכבר" אתה לא מסוגל לזוז/לרוץ כמו שאתה במצב "רגיל" (אני אישית כמעט לא יכול להרשות לעצמי "לבזבז" את הזמן היקר הזה בMP).

דבר רביעי, אני לא סגור כל כך על החוקים שיש לValve, אבל בניינו, אני מניח שזה לא מה שיפריע להם, במיוחד מאחר ובCS:GO אפשר לעשות את זה ממש בקלות ולא הענישו אותי על זה מעולם.

דבר חמישי, זה שאתה התרגלת להתמודד עם הכוונות של הרובים ללא "עזרה נוספת" לא אומר שזו הדרך שבה אני מעדיף לשחק, ואני מניח שגם לך היה הרבה יותר קל לשחק בMP עם זה כאשר ישנם מצבים שבמודים מסויימים הadmin של המפה לא איפשר להשתמש בכוונות בכלל.

פורסם

בCS:GO האפשרות מובנת במנוע המשחק, "Source" ,ולכן מותר לך לשנות את הכוונת שלך לפי הפקודות הקיימות בקונסולה.

בCOD לאומת זאת אין את האפשרות הזאת כי המשחק בנוי על מנוע אחר לחלוטין. בCOD הכוונת שלך במצב hipfire מתאר את הקוטר שבו הכדורים שלך יכולים לצאת מהנשק ולכן כשאתה מחזיק צלף ולא מכוון איתו זה " בלטי שמיש" כי זה באמת בילטי שמיש.

לא אתחיל לשאול למה שתשמש בצלף בלי לכוון אבל כנראה הפתרון שלך זה צ'יט שמביא לך recoil אפסי (מה שיגרום לכוונת של המשחק להצתמצם למרכז).

עריכה :

אם תרצה תמשיך להגיב כי אין לי עוד מה לומר ולכן לא אגיב פה יותרץ

מצטער מראש שבזבזתי לך את הזמן xD .

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

לא אתחיל לשאול למה שתשמש בצלף בלי לכוון אבל כנראה הפתרון שלך זה צ'יט שמביא לך recoil אפסי (מה שיגרום לכוונת של המשחק להצתמצם למרכז).

ממש לא הבנת את השאלה שלי כלל.

כל מה שאני חפץ בו זה שיתאפשר לי לבסס נקודה על מרכז המסך ((כמו שציינתי כבר מקודם, בסגנון Custom Desktop Logo) חפש סרטונים של זה ביוטיוב אם אתה לא מכיר).

במילים אחרות, תוכנה שתספק לי אלטרנטיבה לציור פיזי של נקודה על המסך.

פורסם

לידע כללי - ציור של נקודה על המסך נחשב cheating. על אחת כמה וכמה כשמצב המשחק לא מאפשר זאת. זה יוצר לך ייתרון מלאכותי לעומת אנשים אחרים שלא בהרכח יודעים איפה הם מכוונים (כמובן עם אימון קצר אפשר לדעת מהר מאוד איפה אתה מכוון כמו שכבר נאמר למעלה)

לגבי תוכנה לא הייתי ממליץ בכלל, אתה לא יודע איך היא תשפיע על מערכת האנטי צ'יט של המשחק וייתכן ותקבל באן גלובאלי מהר מאוד.

אם אתה לא מסתדר לשחק בלי כוונת - או שתתאמן לשחק ככה, או שתעבור לשחק בשרתים שלא מבטלים אותה.

ולגבי ADS - אתה באמת חושב שאתה עומד ככה ל- 5-10 דקות בשביל לירות? אתה רואה מישהו, עוצר לשנייה, נכנס בין כוונות ומשחרר צרור או שתיים, ואז ממשיך הלאה. שום בזבוז זמן במיוחד כשכולם צריכים לעשות את זה כדי לפגוע מדוייק.

פורסם
  • מחבר

במילים אחרות, אתה אומר שאין לי אלטרנטיבה טובה יותר משיטת הold school :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים