פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אפשר לחבר ישר על התושבת פלסטיק בלי החיזוק מאחורי הלוח אםואפשר לחבר עם החיזוק מאחורי הלוח אםכמובן שהדרך השניה יותר חזקה בלה בלה בלה..השאלה אם היא הכרחית או שגם הדרך הראשונה בטיחותית מספיק?תודה.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר ואם אני ינער את המחשב שלי ממש ממש חזק?!?!?!?!חח סתם עכשיו ברצינות.. אם לא היה שום דבר רע אז לא היתה להם סיבה להשקיע עוד כסף וליצר את ה"קונטרה" מאחורי הלוחלא בא לי לקום בבוקר ולראות את הסוקט שלי קרוע והסינק מושלך על הכרטיס מסך..מה בעצם האמצעי זהירות או דברים שצריך לקחת בחשבון אם אני מחבר את זה ישירות לתושבת? (כי במעבדה אמרו שזה אפשרות לא מומלצת..)
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים תראה, הסוקט הוא לא עשוי מספוג שתופס גופי קירור, הוא עשוי מפלסטיק קשיח!להרגיע אותך? פעם חיברתי את הSLK600 והAX7 שלי לאחד על הסוקט שזה יוצא בערך קילו ועם מאוורר.. (שתבין..)
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר נרגעתי מקסימום אם זה יגרום לבעיה אני כבר ימצא אותך... :2gunsfiring_v1:
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים לפי איך שאני מבין את ההרכבה באף שיטה לא יקרע לך הסוקט אבל יש סיכוי שאולי תמצא את הגוף קירור בתחתית של המארז עם קצת חתיכות של כרטיס מסך. כשהייתי בזיגזג אמרו לי שהמון לוחות חזרו אליהם שבורים אחרי שאנשים ניסו להתקין את גופי קירור האלה, אני מאמין שכל עוד אתה לא צריך להבריג דברים ללוח אם יותר טוב, קח את השיטה הראשונה.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר אתה מוזמן לקרוא את התארד השני שפתחתי ולראות איך הסתיימה ההתקנה ואיזה שיטה היתה מוצלחת יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.