פורסם 2016 באוגוסט 219 שנים ROCCAT RYOS או CORSAIR K70 לדעתי מקלדות הגיימינג הטובות שיש היום ציטוט של omersh83 מעוניין במקלדת מכנית שתחליף את Logitech g710 תקציב עד 700 ש''ח
פורסם 2016 באוגוסט 259 שנים וזה גם מואר או שהם ציירו את האותיות עם טיפ-אקס? ובכלל, איפה אפשר לראות תמונות של המקלדת הזאת עם אותיות עבריות?
פורסם 2016 באוגוסט 259 שנים זה עובר חריטה בלייזר, גם רואים את התאורה דרך האותיות בדיוק כמו באנגלית, איפה קנית מקלדת שציירו את האותיות עם טיפקס?
פורסם 2016 באוגוסט 259 שנים ציטוט של shapin זה עובר חריטה בלייזר, גם רואים את התאורה דרך האותיות בדיוק כמו באנגלית, איפה קנית מקלדת שציירו את האותיות עם טיפקס? כן, היה לי פעם קטע עם מקלדת סינית של 50 שקל. לקח לי כמה דקות להבין מאיפה יש לי חתיכות של צבע לבן על האצבעות. חוץ מזה, בכל מקלדת (זולה) שהשתמשתי בה (ולאו דווקא שלי), האותיות העבריות תמיד התחילו להעלם די מהר. ב-K70 באמת רואים את האותיות בעברית כמו שרואים את האורגינל? לא רוצה להשמע כמו תוכי, פשוט מצד אחד אני מאוד שמח ומצד שני קשה לי להאמין. ה-K70 הייתה תפורה עליי אבל הנושא של העברית היווה דיל ברייקר. הבאתי עכשיו משהו "זמני" במקום, מקלדת של 100 שקל שאני מוכן לשדרג ל-K70 בלי לחשוב פעמיים. אבל לפני זה אני חייב לראות איך זה נראה (בתמונה או וידאו). seeing is believing
פורסם 2016 באוגוסט 269 שנים כן, תודה. יש פה את התמונה הזאת אבל האיכות די מגעילה: https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=16466630 לא ברור בכלל אם זה מואר או מצוייר. מקלדת כזאת צריך לצלם גם בחושך. אבל דבריך שכנעו אותי. עכשיו אני רגוע. פאק, איזו מקלדת.... חלום שמתגשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.