עבור לתוכן

עידכון כרטיס מסך שגרם לתקלה בכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

הלכתי היום לחבר לסדר לו כל מיני דברים במחשב ואחד הבעיות הם זה שבכל המשחקים הוא לא רואה את הצבעים כמו שצריך... ז"א איפה שאמור להיות צבע שחור הוא רואה אותו כחול כהה וזה דבר ששמים לב אליו... בדקתי חיבורים והכל היה בסדר, התקנתי אצלו את כל המשחקים פעם נוספת ועדיין נישארה הבעיה, הורדתי להם פאץ' וזה עדיין לא עזר עד שהורדתי עידכון לכרטיס מסך שלו, ג'יפורס 2 אם איקס 400 וכשעשיתי ריסטארט אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך פיתאום הספיקר הפנימי ציפצף כמה פעמים והמסך לא הראה כלום!!! הציפצוף שהיה אומר שהכרטיס מסך לא מחובר אבל זה לא יכול להיות כי לא נגענו פיזית בכרטיס מסך... ומאז שהוא מדליק את המחשב הווינדווס ניטען אבל את אותם הציפצופים ולא רואים כלום עם המסך (no signal). מה ניראה לכם??? איך זה יכול להיות שעידכון של כרטיס מסך יכול ליגרום לדבר כזה?!?!? ??? :-[ >:( :'(

פורסם

בטח דברים לא קשורים, הכרטיס כבר היה בדרך להתפגר עוד לפני זה.

תוציא אותו מהסלוט ותחזיר אותו רק ליתר ביטחון.

פורסם

תנסה לשים כרטיס אחר, ותוריד את הדרייבר של הכרטיס הנוכחי. אחר כך תשים את הקודם ותנסה להתקין אותו שוב. אולי לא הורדת דרייבר טוב או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הכרטיס וכבר החזרתי אותו יותר מחמש פעמים...

אני ינסה לעשות את זה עכשיו באמת כי המחשב שלו אצלי... אבל בכל מקרה, אני חושב שגם אם זה היה דרייבר לא נכון לא היה אמור ליקרות דבר כזה...

אה ועוד משהו, הורדתי את הדרייברים מכאן, אלה הדרייברים לג'יפורס 2 אם איקס 400 נכון??? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_56.72

בינתיים, כל הצעה תתקבל בברכה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה מה שעשיתי... בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר ואותם הציפצופים הופיעו גם במחשב האחר... שמתי את הכרטיס שלי במחשב שלו והכל עובד כרגיל בלי שום ציפצוף... מה שניראה לי מוזר זה שהמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט ואז מפסיק ליפעול, מסתובב לאט ואז מפסיק ליפעול ככה כל הזמן... בקיצור הכרטיס נידפק... אבל ביגלל התקנת דרייברים?!?!? איך?!?!? למישהו יש הסבר???

פורסם

אין צורך בפתיחת 2 ת'רדים פשוט תלחץ על כפתור ערוך.

ולא,אין קשר לזה שהתכנת דרייברים,הכרטיס כבר היה גוסס,פשוט יצא לך מזל רע שאתה נגעת בו.

פורסם
  • מחבר

זהו שלא ידעתי אם ליפתוח אחד חדש או לא כי ההודעה השניה הייתה אחרי שבדקתי את הכרטיס...

אבל הכרטיס עבד עד לפני שעשיתי ריסטארט אחרי שהתקנתי בו את הדרייברים... אה ועוד משהו, ניסיתי לחבר כבל בננה מהכרטיס מסך לטלויזיה סתם בשביל ליראות אם אפשר ליראות טלויזיה דרך המחשב, יכול להיות שזה קשור איכשהו לתקלה הזאת??? לא ניראה לי...

ודבר אחרון, אולי הכרטיס נידפק כי המאוורר שעליו לא פעל טוב?? ז"א, בטח הכרטיס התחמם כל הזמן שהוא היה פועל עד שהוא פשוט נישרף... יכול להיות?? או שכל הסימנים האלה שפיתאום הוא ראה כחול כהה במקום שחור במשחקים כבדים וזה שהכרטיס פשוט קרס אחרי שהתקנתי בו את הדרייברים מצביעים על זה שהכרטיס כבר התחיל להידפק?????

פורסם

קודם כל על תנסה להכניס את כרטיס המסך מאה פעם לסלוט , כי ככה את הורס את הלוח שלך וגם את הכרטיס מסך(במילא גמר גדנציה.)

ככה אתה הורס את היציאות עד שהם ישברו וגם לוח וכרטיס מסך ביחד הלכו, חבל.!!

תחשוב לפני שאתה עושה. :-\

פורסם
  • מחבר

זה לא שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס שצורה אכזרית!!! הוצאתי אותו והכנסתי בעדינות... אבל לא משנה, בסוף נישרף לו הכרטיס כי המאוורר שעליו הסתובב בקושי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים