עבור לתוכן

BOOTMGR is missing בכונן SSD שני

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 כונני SSD ,  על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו.
בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing

אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי,

עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. 

כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows.old.

אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין לעשות אותו Bootable שוב, ושהכל יעבוד.

כרגע לא רלוונטי לפרמט מחדש ולשדרג ל10, כיון שהוא כבר לא חינמי, ובנוסף עשיתי שם הרבה שינויים בהגדרות והתקנתי כל מיני תוכנות, שבזבז לי גם ככה יום שלם.

תודה!

נערך על-ידי cyberX

פורסם

אתה מנתק פיזית את הדיסק של ה 7?

אם כן אז חסר לך system reserved partition בדיסק של ה 10.

חפש בגוגל איך ליצור כזה (מאוד קל דרך ניהול דיסקים בחלונות 7) ואחכ תריץ תיקון מערכת הפעלה

פורסם

אין שום צורך בזה. פשוט תתקין ותגדיר בוטלואדר בכונן השני. התוכנה שמולטי קישר היא הכי פשוטה לעשות זאת.

פורסם
  • מחבר

תודה, הסתדרתי,למרות שהיה עוזר אם היית מדריך אותי קצת מה לעשות ולא שם רק קישור ;) 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים