עבור לתוכן

קניית ראוטר חדש

Featured Replies

פורסם

אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש.

אין הגבלת מחיר.

אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

הרשימה קצת מבלבלת. אתה יכול להמליץ לי 2-3 ראוטרים ספיצפיים? אני צריך ראוטר עם יכולות אלחוטיות הכי גבוהות שיש כיום בשוק ועם תמיכה בVectoring וכמובן כל שאר היכולות של הנתב שיש לי כרגע TP Link TD W9980

פורסם

אתה יכול להזמין מחו"ל?

פורסם

מחו"ל מגיע מהר יותר מאשר הזמנה מספק בארץ

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

אתה יכול להזמין מחו"ל?

כן אין לי בעיה

פורסם

את ה-TP-Link ARCHER VR900V מאמזון בגרמניה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

את ה-TP-Link ARCHER VR900V מאמזון בגרמניה.

ה-3 אנטנות שלו הם של 2.4GHz?

כי בTP Link 9980 שלי ה3 אנטנות שלו זה 5GHz ואני בכלל לא משתמש ב5GHZ כך שאני מעדיף ראוטר עם אנטנות רק של 2.4GHz

אני צריך שהעוצמה האלחוטית תהיה חזקה בראוטר

פורסם

כדאי שתחליט מה אתה צריך - בפוסט הפותח כתבת שאתה רוצה את היכולת האלחוטית הכי חדשה שיש.  אם אתה לא זקוק לתמיכה ב-5GHZ אתה יכול למצוא משהו זול בארץ כמו ה-9970 של TP-LINK או ה-G225 של D-LINK.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

כדאי שתחליט מה אתה צריך - בפוסט הפותח כתבת שאתה רוצה את היכולת האלחוטית הכי חדשה שיש.  אם אתה לא זקוק לתמיכה ב-5GHZ אתה יכול למצוא משהו זול בארץ כמו ה-9970 של TP-LINK או ה-G225 של D-LINK.

קצת לא הסברתי את עצמי נכון. התכוונתי שבTP Link 9980 שלי יש 3 אנטנות חיצונית של 5GHz ו2 אנטנות פנימיות של 2.4GHz. בגלל שהם פנימיות אז הקליטה האלחוטית גרועה בכל הבית שלי והייתי צריך לקנות מגדיל טווח בגלל זה. כי ששמתי 5GHz זה בכלל לא הגיע לכל הבית שלי והיה קליטה אלחוטית הרבה פחות טובה מה2.4GHz

השאלה שלי האם ב TP-Link ARCHER VR900V  האנטנות של ה2.4GHz יותר חזקות מה-TP Link 9980?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים