פורסם 2004 באפריל 1421 שנים שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אתה בטוח שרק ה-LCD הפוך ולא כל המכשיר הפוך?לגבי הטבעת מתכתמהפנל הקדמי נכנסים למארז חוטים של הלדים והמתגים, את החוטים אתה יכול (אם אתה רוצה) לעשות לולאה דרך הטבעת ככה שלא יצא מצב שאתה מפרק בטעות את הפנל הקדמי ועוקר את החוטים מהלוח אם, הטבעת הזאת תמנע ממך מלמשוך יותר מידי את החוטים.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אממ אחי תודה בקשר לטבעת ובקשר למסך אני בטוח בגלל שיש לי פאן באס ובאמצע שלו המסך LCD וליד כול כפתור בפן באס רשום למשלFAN 1FAN 2FAN 3FAN 4וליד המסך יש כפתורים של ריסרט טמרפרטוה ON OFFRECוהכול רשום הפוך אז זה אומר שפאן באסם מורכב טוב רק המסך עם הכפתורים שלו לא מורכבים נכון איך אני מסדר תתעלול הזה?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אם הטקסט על הפאנל רגיל לא הפוך ורק התצוגה על הLCD הפוכה (מה שנשמע לי מוזר מאוד) תתקשר לזיגזג ותתאם איתם אם צריך לשלוח אליהם רק את הפאנל או את כל המארז.. אל תסתבך עם זה יותר מידי בשביל זה יש אחריות ;D
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אממ בסדר אני מקווה שהם רק לא יעשו לי בעיות שקרעתי תקופסא של המארז כמו מטורף מהתלהבות עריכה עכשיו בדקתי מקרוב וראיתי כי אפשר קצת להוציא את מהסך אבל לא ניסתי בכוח כי אני מפחד לשבור אותו מה זה יכול להיות? מסך הפוך איזה לול רק איך אני מחיזר אותו לאיך שהוא אמור להיות ! HELP SOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.