עבור לתוכן

בעיה עם מארז LANFIRE של TARMANELTAKE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE

מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות

עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD

עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא

אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה

BlueLight.jpg

רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?

פורסם

אתה בטוח שרק ה-LCD הפוך ולא כל המכשיר הפוך?

לגבי הטבעת מתכת

מהפנל הקדמי נכנסים למארז חוטים של הלדים והמתגים, את החוטים אתה יכול (אם אתה רוצה) לעשות לולאה דרך הטבעת ככה שלא יצא מצב שאתה מפרק בטעות את הפנל הקדמי ועוקר את החוטים מהלוח אם, הטבעת הזאת תמנע ממך מלמשוך יותר מידי את החוטים.

פורסם
  • מחבר

אממ אחי תודה בקשר לטבעת ובקשר למסך אני בטוח בגלל שיש לי פאן באס

ובאמצע שלו המסך LCD וליד כול כפתור בפן באס רשום

למשל

FAN 1

FAN 2

FAN 3

FAN 4

וליד המסך יש כפתורים של ריסרט טמרפרטוה

ON OFF

REC

והכול רשום הפוך אז זה אומר שפאן באסם מורכב טוב רק המסך עם הכפתורים שלו לא מורכבים נכון איך אני מסדר תתעלול הזה?

פורסם

אם הטקסט על הפאנל רגיל לא הפוך ורק התצוגה על הLCD הפוכה (מה שנשמע לי מוזר מאוד) תתקשר לזיגזג ותתאם איתם אם צריך לשלוח אליהם רק את הפאנל או את כל המארז.. אל תסתבך עם זה יותר מידי בשביל זה יש אחריות ;D

פורסם
  • מחבר

אממ בסדר אני מקווה שהם רק לא יעשו לי בעיות שקרעתי תקופסא של המארז :D כמו מטורף מהתלהבות

עריכה עכשיו בדקתי מקרוב וראיתי כי אפשר קצת להוציא את מהסך אבל לא ניסתי בכוח כי אני מפחד לשבור אותו

מה זה יכול להיות? מסך הפוך איזה לול רק איך אני מחיזר אותו לאיך שהוא אמור להיות ! HELP SOS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים