פורסם 2004 באפריל 1421 שנים בנתיים שוחררו מספר תמונות איכותיות לרשת, המפתחת כמובן Ubisoft (שמפתחת חצי מהמשחקים האיכותיים האחרונים שנחתו עלינו בזמן האחרון), נראה משהו שהולך לקרוע את Call of Duty (ואני מעריץ נלהב של המשחק!).אני, שראיתי כל פרק בסידרה לפחות 5 פעמים, לא יכול לחכות!תמונות:
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים יכול להיות טוב יכל להיות רע :-\תמונה #2 רואים שזה בכלל לא אמיתי והוסיפו לתמונה אפקטים.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אתה בטוח שזה על הסדרה??? כי השם הוא שונהbrothers in armsהסידרה נקראת Bend Of Brothers משהו כזה
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים משחק על מלחמת העולם השנייה. וואו! איזה מקוריות. כבר למדתי גרמנית שוטף מכמות המשחקים האלו
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מלחמת העולם השנייה או לא - זה מה שתופס.העובדות (המכירות) מדברות: battlefield 1942, call of duty ורבים אחרים...
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים ראיתי כמה פרקים של הסידרה והיא נהדרת והמשחק נראה לי בגרפיקה מדהימה אני לא יופתע אם תגידו לי שזה ה cryengine.וגם אני לומד גרמנית מהמשחקים האלו אז danke ww2
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אבל אני לא מבין איך קפצו כאן למסקנה ישירה שזה אחים לנשק אני לא רואה שום זכר לHBO איך הגיוני שהשם של המשחק שונה משל הסידרה?? לא רשום כלום שזה מבוסס על הסידרה אז למה כי יש בגלל שיש בשם שלו Brothers????!!!?!?!?!!?!?
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אלה בדר"כ המשחקים הכי טובים וכייפים. כי המפתחים לא צריכים לחשוב הרבה על כל נשקים וכלי רכב ובתים וכל מיני דברים בתוך המשחק הזה,כי הדברים שבמחשק הם בעצם הדברים שהיו קיימים במלחמת העולם ה-2. במשחקי מדע בידיוני וכאלה צריכים לחשוב על מפלצות ונשקים מוזרים וכל מיני.חוץ מזה משחקים כאלה בסגנון מלחמה גם הכי מעניינים,ודומים יותר למציאות. לא ללכת סתם ולירות בחלליות ומפלצות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.