פורסם 2004 באפריל 1421 שנים שלום לכולם.אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB.שאלתי היא כזו:כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות.ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה.עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה.(ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. )בבקשה אתם חייבים לעזור לי!!(נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח:VIA VT82C693A Apollo Pro133)תודה רבה מראש!!!ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים יציאת ה USB שלך פועלת בסדר גמור אם וינדוז זיהה את ההתקן (את עצם קיומו).זה ש/הוא לא מוצא לו דרייבר זה לא באשמתו, תיגש לאתר של החברה שאחראית על ההתקן הזה ותוריד משם דרייבר.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אז זהו, שיש לי שני התקני USB ושניהם לא עובדים.אגב, אם אני מנסה להתקין ידנית את הדרייבר (שהיה עובד מעולה) הוא אומר לי שהמיקום ששלחתי אליו אינו מכיל את התוכנה המתאימה לחומרה (שזה מוזר...) ???
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אתה תמיד יכול לנסות כרטיס PCI USB אם אתה חושד בפורטים, אבל זה לא נראה שזו הבעיה.אתה יכול גם לשים איזה עכבר USB ולבדוק איתו את כל הפורטים.איזה וינדוז זה אגב ? היה לי פעם פלאג שסירב לפעול ב 98 אבל פעל ב 2000/XP אפילו בלי דרייבר.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר נכון..אך כמו שאמרתי, ניסיתי עם התקן USB אחר והוא גם זיהה "פעילות" ביציאה אך הוא לא מוכן להתקין דרייבר..אני עם Win 98se אך פירמטטי וניסיתי מספר סוגים אחרים של Os's.לגבי PCI את זה אני אנסה...תאמינו לי, אני מתייאש כבר...תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.