עבור לתוכן

Corsair ML Magnetic Levitation מאכזבים.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, למחשב האחרון שבניתי קניתי 4 מאווררים של Corsair ML140 Pro Magnetic Levitation וסט של 2 מאווררים Corsair ML120 Magnetic Levitation

140x2 יושבים על קירור מים למעבד (4790K) ה-NZXT KRAKEN X61 בחלקו העליון של המארז (NZXT MANTA) ב-PUSH EXHAUST ו-140x2 בקדמת המארז כ- INTAKE. 

120x2 יושבים על קירור מים לכרטיס מסך KRAKEN X31+G10 ב-PUSH/PULL EXHAUST בחלקו האחורי של המארז. 

הלחץ הוא חיובי למרות יותר מאווררים ב-EXHAUST כי עקומת העבודה של המאווררים קדימה גבוהה ב-15%. 

בגדול, מאכזב. 

המאווררים לא אוהבים לשבת מאוזן, עושים רעש צורם בצורה מאוזנת ב70%+ מהירות (PWM). לדוגמה למקוריים של NZXT אין את הבעיה. כמובן שניסיתי להחליף ביניהם. 

הזוג 120ממ גם לא שקטים. 

עכשיו אני חושב להחליף את כולם. 

את ה-140mm ב-NF-A14 industrialPPC-2000 PWM וה-120mm ב-NF-F12 industrialPPC-2000 PWM. 

לפי ביקורות "מקצועיות" ברשת הקורסייר יותר שקטים. 

לפי ביקורות משתמשים שקנו את הקורסייר והיה להם את הנוקוטואות, ההפך. 

בגדול הנקודה החיובית היחידה שראיתי בקורסייר זה המראה. 

יש לכם דעות או המלצות? אולי בכלל מאווררים אחרים?  

מקסימום מהירות עבודה תהיה 65%. 

בברכה, 

קובי

פורסם

פנה לקורסאייר העולמית ותביע את האכזבה שלך, לדעתי הם יעשו משהו בעניין.

הכי הרבה תקבל חלופה הולמת למוצר שלך, אולי מסדרת הHD החדשה.

פורסם
  • מחבר

יש סדרת מאווררים חדשה? חשבתי שמה שקניתי הייתה החדשה.

בכל מקרה, לא רוצה להתעסק עם משלוחים קדימה אחורה, מה גם להתקין ולפרק אותם זה שעה שעתיים לכל כיוון :S

פורסם

יש לי את 2 nf-f12 לintake בnzxt phantom 410 ו2 Nf-p12 על seidon 240m והם ממש שקטים גם בfull load כשהcurve מגיע לערך 80 אחוז אם אני זוכר נכון

פורסם
  • מחבר

הגרסאות ה-Industrial השחורות או רגילות בצבע חום וקרם?

פורסם

בכל מקרה הייתי מדווח להם שאני לא מרוצה ומסביר למה, יש להם שירות מעולה.

אף פעם לא הבנתי למה נוקטואה משתמשים בסכמת צבעים המזעזעת הזאת, הם לא חושבים על המון לקוחות שחשוב להם המראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים