עבור לתוכן

כרטיס מסך מתבשל.

Featured Replies

פורסם

בחודש האחרון, עם בוא האביב, המסך שלי התחיל לזייף. בזמן עבודה גרפית מתישה הוא התחיל להציג קווים ירוקים/וורודים על גבי כל המסך, ליצור עיוותים בגרפיקה ובאופן כללי יצא מדעתו. הסבירו לי שמדובר בבעיית חום. הדבר הגיוני מכיוון שקניתי Ati readon 9500 Pro בחורף, ולא שיניתי את מערכת הקירור במחשב שלי. עם בוא האביב, מסתבר שככל הנראה חם מדי בתוך המחשב. אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיאוורר את המארז כולו, ומאוורר נוסף שיאוורר את כרטיס המסך שלי וגם יאפשר לי לבצע אוברקלוק נחמד בעתיד. יש לי גרוטאה - 1.4 של אינטל. אני מעוניין שתעזרו לי להבין אילו מאווררים אני צריך לקנות. ההעדפה שלי היא ביצועים טובים, ומאוורר רועש זה לא בדיוק מה שיפר את שלוות הנפש שלי. תודה מראש לעוזרים. ;)

פורסם

לכרטיס מסך קח את הVGA silenser וסדר את הכבלים במארז שלא יפריע לזרימת אוויר וקנה עוד מאוורר שקט (הENEMAX לדוגמה)

וזה הייה לך מצוין

פורסם

תמחוק את התארד השני..

פורסם

בקשר לכרטיס- תקנה לו את זה:

https://www.zigzag2000.co.il/c...roducts_id=2044

הקירור הכי טוב, ועולה יחסית זול, איתו בטוח לכרטיס שלך יהיה קריר ונעים.

בקשר למארז- מה הסוג שלו, איפה יש לו כרגע מאווררים ואיפה יש לו מקומות מובנים למאווררים?

פורסם

pooowa,הלינק שנתת שבור.... :-\

פורסם
  • מחבר

המאוורר הזה מבטיח לי אוברקלוק קטן לכרטיס המסך? והוא מבטיח שלא תהיה שום בעיית חימום? בקשר למארז - אני באמת לא יודע. יש לו את המאוורר היחיד שקיבלתי איתו, והוא מורכב בצד ימין של המארז. עריכה: זה מארד Mi - ATX 400.

פורסם

אף אחד לא מבטיח לך כלום

הסינק הזה הוא הכי מומלץ שיש כרגע בארץ לכרטיסי רדאון (מצויין בלינק שנתתי לך גם לאיזה דגמים הוא מתאים ולאיזה לא)

לדעתי לא תמצא קירור טוב יותר בארץ לכרטיס שלך (אתה מוזמן להוסיף שם גם סינקים לזכרונות אם אתה מתכנן OC)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים