פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אני יודע שאפשר צריך לעדכן תקושחה של המודם (וזה ממש בעיה כי צריך לעשות את זה דרך מחשב אחר שיש לו אותו כתובת gateway) ואז ניתן להגיד למודם אכשהו שלא יוריד תחבילה שיש לך מחברת הכבלים אלא מהמחשב שלך ככה הוא יוריד בלי הגבלהאני לא יודע אך עושים את זה אבל יש דרך!
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים I don't recommend doing it. if they'll catch you, and they will, they can take away your modem, sue and what not. not to mention it's illegal, not like downloading games illegal, this is some heavy shit.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים זה חוקיאם הוא קנה את המודם הוא יכול לעשות איתו מה שבראש שלו קוראים לזה fair use of propertyוגם לא "יתפסו אותו" כי צריך צו חיפוש בשביל לעשות את זה אבל זה לא העניין.לפי החוק מותר לו לעשות מה שבראש שלו עם הרכוש שלו
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אבל זה לא. הם מספקים את הקו.הם לא יתבעו אותו עם יתנו לו באן , ומגלים את זה תוך 15דקות ~ודרך הגב עם אתה מדבר על מוטורולה fb4200 אז זה לוקח 5דקות בו לעשות את זה בו (לא שעשיתי , לי יש adsl )
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים חוקי זה ממש לא! אפילו אם המודם שלך...כי אתה לא משלם על המודם אתה משלם על פס רוחב.אתה משלם X שקל בשביל X רוחב פס.. שאתה פורץ את המודם אתה פשוט גונב פס רוחב. יעלו עליך זה בטוח מה העונש זה אני לא יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.