פורסם 2004 באפריל 1421 שנים שלום, התחלתי להתעניין בOC, אבל גיליתי שאין לי בלוח אם חיישני טמפרטורה.יש אפשרות לקנות חישנים בנפרד ולהצמיד אותם ללוח? וכמה זה צריך לעלות?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מוזר...איזה 2.4 יש לך (הזה עם הבאס של 800Mhz?)תוריד תוכנה כמו sandra ותבדוק שם איזה לוח אם יש לךאתה יכול להוריד מפה:http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=234
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר זה הלוח אם שלי: http://www.pcpartner.com.hk/products/old-via/DM-A06E.htmוהמעבד הוא עם באס 133.5MHZדרך הגב, אף אחת מהתוכנות AIDA32, MBM5 או מה שהמלצתה לא הצליחו לזהות את הלוח שלי. רק בפורום באתר www.motherbords.org הצליחו למצוא את הלוח אם שלי.אני יודע בודאות שאין לי סנסורים על הלוח אם, יש אפשרות לקנות ולהתקין מבלי להחליף את כל הלוח?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים ממליץ בחום על ה Vantec Multifunction Panel שמגיע עם שליטה על מאורר ו3 חיישנים, פאנל עם החלפת צבעים ומסך LCD והוא לא יקר בכלל..תבדוק בביוס אם אין לך שם הצגת טמפרטורות...מעניין כי PC PARTNER אולי לא חברה מי יודע מה.. אבל אפילו בלוח העתיק של חבר שלי (מהתוצרת הזאת) יש חיישן למעבד..
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר כבר בדקתי, בביוס אין בדיקת טמפרטורות. לקח לי מלא זמן לגלות את סוג הלוח, כנראה הוא כל כך גרוע שהם התבישו לשים את השם שלהם אליו... בקשר ל Vantec Multifunction Panel, 270 ש"ח זה הרבה יות מדי בישבילי אולי מישהו מכיר פתרון זול יותר, הרבה יותר...
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר מצאתי חנות שמוכרת מכשיר (לא זוכר את השם) הכולל שתי שליטות על מהירות מאווררים, ושתי חישני טמפרטורות ב 200 שקל.מה אתה אומר, לקנות לוח חדש או לקנות את החישנים ולהתקין אותם?ד"א, זה הלוח אם שלי:http://www.pcpartner.com.hk/products/old-via/DM-A06E.htmהוא שווה משהו לOC?
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר לפי ההמלצה לקנות לוח חדש, מצאתי את שני הלוחות האלה במבצע:?Abit BE7? ב270 ש"חhttp://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20478&pMODEL_NAME=BE7ASUS P4S333-M? ב 250 ש"חhttp://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-m/overview.htmאיזה מהם, אתם אומרים, הכי כדאי לקנות לOC?
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מחבר pentium 4 2.4GHz 133MHzמה אתה אומר, יש סיכוי להגיע למשהו עם אחד מהלוחות האלה?
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים חבל על הוצאה הכספית הלוחות האלה יותר טובים משלך אבל לא בהרבה ואם כבר קונים לוח מצפים להשאר איתו חצי שנה לפחותהלוחות האלה כבר היום נחשבים ללא משהו, אז לחצי השנה הקרובה לא הייתי ממליץ שתיהיה איתםאו שתשאר עם שלך או שתשקיע כבר 500 שקל על לוח נורמלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.