פורסם 2016 ביולי 259 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman אני עכשיו עם גשר אחד... לא היה לי אחד נוסף. חיפשתי בכמה חנויות ואין להם. אם תרצה את אחד מהרגילים ברגע שיגיע לי הhb תרגיש חופשי , עליי ( צריך להגיע מחר או מחרתיים )
פורסם 2016 ביולי 259 שנים אני אשמח מאוד. תודה! בינתיים בודק כל יום אצל MSI/EVGA וכלום... אני יודע ש-EKWB אמרו ששלהם יהיה מוכן באיזור אמצע אוגוסט.
פורסם 2016 ביולי 259 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman אני אשמח מאוד. תודה! בינתיים בודק כל יום אצל MSI/EVGA וכלום... אני יודע ש-EKWB אמרו ששלהם יהיה מוכן באיזור אמצע אוגוסט. גם אצלך מרווח של סלוט אחד בין הכרטיסים ? ( איזה לוח )
פורסם 2016 ביולי 259 שנים Asus Rampage V Extreme הם מחוברים אצלי על שני הסלוטים של 16. זה לא בדיוק רווח של סלוט אחד. מיד תבוא תמונה מה-MANUAL.
פורסם 2016 ביולי 259 שנים מחוברים ל-1 ו-4 בתרשים (שני ה-X16) Sent from my A0001 using Tapatalk נערך 2016 ביולי 259 שנים על-ידי captaincaveman
פורסם 2016 ביולי 269 שנים מחבר הגיע הגשר .... קפטן , אני אבדוק אותו היום כשאחזור מהמשרד ואז מבחינתי הרגיל שלך , מאיפה אתה בארץ ?
פורסם 2016 ביולי 269 שנים מחבר ציטוט של shapin תתחדש, לא חיפשת עם 0 SLOTS? תודה , מה שבEVGA נקרא 1 SLOT נקרא אצל NVIDIA מרווח של 3 SLOT ( אותו מוצר רק כדי לבלבל את הלקוחות נתנו לו מונח אחר ) תכלס מערך של כרטיס בסלוט => סלוט פנוי => סלוט פנוי => כרטיס בסלוט
פורסם 2016 ביולי 269 שנים ציטוט של Works4me הגיע הגשר .... קפטן , אני אבדוק אותו היום כשאחזור מהמשרד ואז מבחינתי הרגיל שלך , מאיפה אתה בארץ ? רמת גן סיטי. מאיפה אתה?
פורסם 2016 ביולי 269 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman רמת גן סיטי. מאיפה אתה? יפה לך , אני אביא את הגשר איתי לעבודה מחר ( רמת החייל , מתאים לך ? )
פורסם 2016 ביולי 269 שנים אפשר להזמין כבר מ-EVGA, אבל כמובן שלא את זה שאני צריך... כולם זמינים חוץ מ-2 slot spacing
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.