עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מסך נוסף עד 1100 שקל.

Featured Replies

פורסם

שלום,
החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא  Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? :)

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100.
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך :)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות)

2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפקידים ואסטרטגיה.

3. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.  לא ממש, למרות שבעבר קניתי ב KSP. אבל עם עדיפות לרכישה באזור חיפה (גם קריות אפשרי).

שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7800 Series אם זה משנה לבחירה :)

בתודה מראש, אורן

נ.ב.

פרסמתי אתמול במדור ייעוץ. ולא ידעתי שקיים פורום מסכים נפרד. עכשיו אני כבר לא בטוח איפה אמור לפרסם :/

נערך על-ידי OranH

פורסם

נראה לי תערוך את הכותרת אלא אם יש לך פתאום 10000 ש"ח נוספים .

הצעה בכדי לשמור על אחידות , תקנה מסך זהה ביד 2 ( יש כמה ב350-450 ש"ח ) כרטיס המסך שלך אמור להספיק ( לא כתבת בדיוק איזה 7800 יש לך אבל בכל זאת )

אם לא אז יש לך מגוון מסכי 23" של DELL יותר חדשים בזאפ במחירים ממוצעים של 700-800 ש"ח  

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=187953&db4147=4152

תתחדש

פורסם

נכנסתי בגלל הכותרת (ממש CLICK BAIT :) ), אני גם ממליץ על מסך זהה, שני מסכים שונים אחד ליד השני זה מתסכל, ההבדלים בצבעים/GAMMA וכו'

מצאתי אחד חדש בפחות מ900₪ : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=36595

או למשל אחד משומש ב350₪ : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=6167ccd75f6b7219c002d09cd21390e3b92&SalesCatID=6&Code=3cc6371f238fa4345a846feac48ed3e4

בהצלחה.

נערך על-ידי shapin

פורסם
  • מחבר

אופס תודה :D
כמה הבדל עוד אפס אחד יכול לעשות :P תקנתי!
כמה שאלות:
1. למה לקנות אותו דגם? למה לא לקנות כבר מסך בערך אותו גודל, אבל דגם חדש יותר? אין כבר דגמים כבר יותר טובים בערך באותו מחיר 900-+? (ואני קצת חושש לקנות משומש). קניתי את שלי כבר לפני כמה שנים.
2. ואם דגם חדש - יש דגם ספציפי שאתם ממליצים?

תודה על התגובות בנתיים!

פורסם
  • מחבר

ודבר נוסף - איזה מסך כדאי שיהיה למשחקים ואיזה לצפיה בסרטים/סדרות וכו'?

פורסם

בוקר טוב , 

לדעתי עדיף את אותו הדגם מבחינה אסתטית , לי היה ממש מפריע אם היה לי מסך מסוג X בצד אחד ומסך מסוג Y בצד השני .

מסך באותו הגודל יהיה עדיף ללכת על הDELL P2314H רק בגלל שמבחינת מפרט הוא זהה לשלך כך שאם בשלב כלשהו תרצה לשחק משחקים על 2 מסכים ( אחרי שדרוג כ.מסך או משהו דומה ) אז זמן התגובה והפאנל יהיו זהים .

אם אתה רוצה שהוא יהיה ייעודי כמסך בודד למשחקים אז כבר תלך על הDELL S2316H די דומה אבל עם זמן תגובה 6MS , שניהם בעלי פאנל IPS כמו הנוכחי שלך כך שהבדלי הצבעים וזוויות הצפיה יהיו דומים .

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה. נראה לי שאלך אז על DELL P2314H. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים