פורסם 2004 באפריל 1321 שנים איך אני מעלה מתח יש לי לוח אם של ASUS אני לא יודע איךשאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אני אפתח בזה שבכיף הייתי מוריד לך ראסיה לעין... חחח תגיד לי כמה פעמים אפשר להגיד לך לקרוא את החוקיםתכתוב כותרת אינפורמטיבית שתסביר את נושא התארד את הרעיון הכללי מה זה "בעיה" כל התארדים פה זה על בעיות כמעט..בקיצור ולעניין אני לא בטוח שבלוח שלך אפשר כי אצלי אי אפשר להעלות מתח תחפש בביוס VCORE בלוח השני שלי (במחשב הקצת יותר וותיק) יש אפשרות.. זה אמור להיות בתוך advenced משהו כזה..
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר טוב אז נכנסתי ל CPU VCORE והיה שם רק שתי איפשרויות זה היה מיקודם על1.525vואני העלתי את זה ל 1.625וזהוב יש רק את שני האפשרויות ההלו
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים בסדר זה מספיק אתה לא צריך יותר מזה המקסימום שבריא למעבד כמו שלך זה 1.75 וזה ממש ממש המקסימום לא ממליץ להגיע לזה.. אתה ממש לא מוכשר בכותרות אבל זה כבר שיפור.. אני הייתי הולך יותר לכיוון של "העלת מתח למעבד בלוח אסוס" אבל חפיף תגיד תודה שיש לך תאפשרות כי לי אין !
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר תודה חחחח...סתם ועוד דבר אני רוצה ליקנות מאורר שעולה בין 60-100 שקל אבל משהו טוב איפה אני יכול ליקנות כי האתי כבר בכמה חנויות ואין
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר מאורר למארזודרך אגב איך אני עושה הידקון זה קצט בעיה אתם יכולים להסביר לי
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים לקח לי 5 דקות להבין מה זה הידקון..בכל מקרה בשביל לעשות עדכון אתה נכנס לאתר www.asus.com ומחפש שם את הלוח שלךיהיה לך שם כל מיני קבצים כמו דרייברים ל"און בורד" ודברים שלא יעניינו אותך.. ואז תראה את העדכון ביוסבדיסק שקיבלת עם הלוח יש לך תוכנה בשם Asus BIOS Update אתה טוען לשם את הקובץ שהורדת והוא יעדכן לך את הביוס אחרי הריסטרט..אם אתה צריך עוד עזרה כי זה היה כזה בכללי על רגל אחת תגיד ואני יפרט קצת יותר..דרך אגב כל הנושא הזה כבר קשור יותר לפורום "מעבדים ולוחות אם" אז כדאי שנמשיך את השיחה שם ולא נסטה מנושא הפורום
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אתה מצפה מאיתנו ליותר מידיאנחנו אולי מבינים קצת במחשבים ויש לנו צורך לעזוראבל אנחנו לא נביאים!!!!!!ואם לא תכתוב את הדגם או שתכתוב מפרט טכני אנחנו לא נוכל לנחש איזה לוח יש לך!עריכה: יש לך מזל שאני במצב רוח נחמד היום והסתכלתי בהודעות קודמות שלךP4XP-X Bios Updatesיש לך שם גם עדכון לביוס 1005 שזה הכי חדש ללוח שלך, וגם את התוכנה של העדכון דרך הדוסיש לך בדיסק של הלוח אם את התוכנה לעדכון דרך הוינדוס, קוראים לה "ASUS LiveUpdate Utility"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.