עבור לתוכן

צריכת חשמל של מאווררים.

Featured Replies

פורסם

או בדרך קצת יותר הרסנית אבל יעילה

החיבור 3 פינים עצמו שיוצא לך מהמאורר, תגזור אותו בערך 2 סנטימטר מהראש שישאר לך קצת חוט..

את האדום והשחור לחבר למולקס (אם יש לך חיבור זכר זה יהיה טוב, אם לא תסתדר עם חיבור ישיר מהספק)

את החוט הצהוב תאריך עם סתם חוטים שתמצא זרוקים (נגיד ממאוררים ישנים שלא בשימוש) ותחבר אותו לראש 3 פינים שגזרת ממקודם

כי לקנות קונקטור 3 פינים אין בכל מקום וצריך להזמין וזה סתם סיפור.. אני עשיתי את מה שכתוב למעלה זה בדיוק 2 דקות..

פורסם
  • מחבר

קנה את המתאם

אם אתה רוצה לראות גם את מהירות הסיבוב והחוט שמגיע עם המאורר מספיק ארוך להגיע ללוח אם אתה יכול לקנות קונקטור 3 פינים רגיל, לפרק את החוט הצהוב מהפלאג הקיים ולחבר אותו לחדש

אז רגע, איך אני יכול לדעת אם יש מצב שהספק שלי לא יחזיק?! וגם אתם די סותרים את עצמכם כי מצד אחד אתם אומרים שמאוורר חזק יכול לצלות את הלוח, מצד שני אתם אומרים שאם אני יחבר עם שנאי 3Pin יש מצב שהספק שלי לא יחזיק ואז יכול לשרוף את המחשב.

אז מה בעצם אני צריך לעשות? מתאם לחבר לספק (אני מזכיר יש לי HEC 300אני לא בטוח שהוא יחזיק, מה אתם אומרים?)? או לחבר ללוח??

פורסם

אחשלי HEC 300 זה לא צעצוע אל תחשוב שמאורר זה מה שיפיל אותו..

אל תחבר ללוח כי הלוח עצמו לא נועד לעמוד בזה

אם אתה מחבר לספק ורק את החוט הצהוב ללוח אם לא תיהיה בעיה כי החוט הצהוב רק מעביר מידע לא חשמל

פורסם
  • מחבר

אהה אז אני יעשה כמו שוואטוס לוקוס אמר לי אני יחבר רק את הצהוב ללוח עצמו, אבל הצהוב מופרד משאר הכבלים? ולאן אני צריך לחבר אותו לחיבור החשמל על הלוח?

כשאתה אומר "מעביר מידע" אתה מתכוון לכמה RMP?

המון המון תודה!

פורסם

יש "ראש" חיבור של 3 חורים שמתחבר ללוח אם ל3 פינים

מהצד השני של החיבור, לא זה שהולך אל הלוח אלה זה שיש מאחורה יש לך 3 חוטים

הצהוב מעביר לך מידע ללוח, כמו שאמרת כמה RPM

והאדום ושחור זה החשמל

אתה יכול לחתוך אותם סנטימטר מהראש פלסטיק ולחבר אותם למולקס

את האדום אתה מחבר לצהוב (12V) ואת השחור לשחור

עכשיו בקשר לחיבור למולקס אני לא הייתי ממליץ כל כך לחבר חוט חשוף אל תוך המולקס אפילו שזאת אפשרות היא לא הכי מומלצת

יש כל מיני קומבינות יצירתיות שאתה יכול למצוא בחיפוש.. אני אישית מוצא חיבור זכר (עם 4 פינים) שמתחבר למולקס נקבה מהספק

אפשר להוציא אחד אם יש לך איזשהו רכיב ישן שלא בשימוש (כמו מאוררים ישנים)

דרך אגב בחלק מהמאוררים שאתה קונה, כמו הסמארט פאן

אתה מקבל מתאם כזה שכבר מביא לך חיבור מולקס לחשמל + חיבור ללוח אם רק עם חוט צהוב מובנה..

פורסם
  • מחבר

אהה, צריך בשביל זה לפרק את חיבור חשמל של המעבד, עזוב אני מעדיף לא להתעסק בזה.

שורה תחתונה, אתם אומרים עדיף לחבר ישירות לספק עם שנאי?

פורסם

לאנרמקס אין דרישות כאלה גבוהות אני מחבר את הספארק שלי ללוח אם (הוא כמו סמארט פאן)

זה תלוי גם במה עוד מחובר

אם כבר יש לך משהו חזק למעבד שמחובר ללוח לא הייתי מוסיף עוד

אבל אם יש לך סתם מאורר סטוק של אינטל לא נראה לי שחיבור של אנרמקס יעשה בעיות מיוחדות

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי מאוורר של וואנטק האירופלוו (מוחלף לזלמן 7000CU כנראה בקנייה ביחד עם האנרמקס 120 מ"מ) ויש לי רק עוד מאוורר 120 אחד אחורי שמגיע עם ה6A19 (גלובפאן) וזהו.

אז בהנחה שיש לי את הזלמן על המעבד (7000CU) ומאוורר 120 אחורי (ששם אני ישים את האנרמקס) ו120 קידמי (גלובפאן) אז זה צריכה גבוהה מדי לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים