עבור לתוכן

צריכת חשמל של מאווררים.

Featured Replies

פורסם

שלום רק יש לי כרגע במארז שני מאווררי 120 מ"מ אחד גלובפאן 120 מ"מ שמגיע עם המארז (6A19) ואחד Vantec Stealth 120 עכשיו אני מעוניין להחליף את הוואנטק שלי באנרמקס 120 מ"מ בעל דחיסת אוויר טובה יותר, השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מבחינת צריכת החשמל האם הספק שלי (HEC -300W) יחזיק את זה ? ועוד שאלה, האם יש הבדל בין חיבורי החשמל של המאווררים שנמצאים בצד הקידמי יותר של הלוח או בצד האחורי יותר?

תודה רבה !

פורסם

שטויות, צריכה של מאוורר זה 1W~2W.

מאווררי 120MM יכול להיות צורכים יותר, אבל אם אתה מחליף או אפילו מוסיף, לא יקרה שום דבר !

אתה יכול להוסיף עוד 10 ואני מאמין שהספק שלך יחזיק..

לא הבנתי את השאלה השני? מזתומרת שנמצאים בצד הקדמי והאחורי?

לרוב המאווררים יש חיבור מולקס זכר שמתחבר למולקס נקבה של הספק.

יש מאווררים עם חיבור 3Pin, אבל כל מאוורר כזה בדרך כלל בא אם "שנאי" למולקס זכר

על מנת שיתחבר לנקבה של הספק.. ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי המון תודה!

אני מדבר על חיבורי חשמל שיוצאים מהמאווררים (חיבור די קטן) ומתחברים ישירות ללוח, יש הבדל בין אלה שממוקמים בחלק האחורי יותר (ליד המאוורר האחורי) לבין אלה הממוקמים בחלק הקידמי (ליד איזור המאוורר הקידמי)??

פורסם

אתה מתכוון לחיבורי 3Pin.

יש בדרך כלל 2~3 כניסות לחיבור מאוורר 3Pin על לוח האם (ואין שום הבדל בינהם),

כאשר אחד מהם "מבוזבז" על המאוורר של המעבד בדרך כלל.

אני אישית הייתי ממליץ לא לחבר מאווררי 120MM לחיבור 3Pin של הלוח, אם יש להם כזה חיבור.

צריך לבוא איתם כמו שאמרתי "שנאי" כזה שתוכל לחבר למולקס של הספק, וזה עדיף

על מנת לא להסתכן בשרפת הלוח. :-X

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בחיסורי החשמל שיוצאים ישר מהלוח לבין חיבורי בחשמל שיוצאים מהספק?

ואיך חיבור ישיר אל חיבורי החשמל של הלוח יכול לשרוף את הלוח?

המון המון תודה!

פורסם

ההבדל הוא שאתה יכול לראות את מהירות הסיבוב של מאורר שמחובר ללוח אם

וכן חיבור מאורר חזק ללוח אם יכול לצלות אותו

פורסם
  • מחבר

אז מומלץ לחבר את המאוורר לכבל חשמל שיוצא מהספק? איפה אנ יכול לקבל שנאי שהופך את החיבור מחיבור 3 פין שמתחבר ללוח למולקס (אני חושב שככה קוראים לזה) שמתחבר לספק?

פורסם

צריך לבוא לבד כמו שאמרתי לך.

אם זה לא בא 1) זה מוזר. 2) אתה יכול לקנות בחנות מחשבים שממנה קנית את המאוורר,

סביר להניח שתמצא שם כזה.. ;)

פורסם

האנרמקס מגיע עם מתאם כזה וגם עם גריל מוזהב וברגים.

פורסם

יש לי מתאם כזה עם שיוצא ממנו גם חיבור ללוח אם(השלישי של המידע*מהירות) בנוסף.

זה טוב

אני חושב שמקבלים כזה עם השולט מאווררים של ZALMAN

בכל מיקרה מספיק עם הOFF TOPIC

הקבל שסיפרתי עליו הוא הפיתרון האולטימטיבי למאווררים של 3PIN

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני יחבר ישירות לספק יש מצב שזה יכביד עליו ? כי אמרתם שללוח זה לא מומלץ כי מאוורר חזק מדי יכול לשרוף אותו ועל על הספק מאוורר חזק לא יכביד? ועוד בייחוד שיש לי ספק לא חזק (HEC 300), מגיע עם ה6A19.

מה אתם אומרים יחזיק?

פורסם

כשאמרו לך שזה לא טוב לחבר את המאוורר ללוח אמרו את זה ביגלל שאיפה שהחשמל עובר לא מספיק גדול בשביל מאוורר חזק תחשוב על זה ככה נגיד אם אתה תחבר מחמם (שצורך הרבה חשמל) לחשמל עם כבל יותר מידי דק(בו נגיד כמו של מאוורר) הכבל יתחמם ויימס במיקרה של הלוח אם ה"כבלים" הם בתוך השכבות של הלוח אם ביגלל זה, זה יכול להרוס את הלוח. חיבור ישיר לספק אני חושב שלא יעשה הרבה בעיות אבל אם הוא לא מחזיק אל תתעסק זה יסרוף לך את הספק

פורסם

משהו דומה קרה לחבר שלי ולא נתנו לו אחריות בגלל שהוא גרם להרס אז אל תבנה יותר מידי על "לא נורא יש אחריות.."

יש לו מזל שהוא מבין באלקטרוניקה והצליח לתקן את זה לבד.. אחרת היה הולך לו קפות לוח של 6 חודשים..

פורסם

קנה את המתאם

אם אתה רוצה לראות גם את מהירות הסיבוב והחוט שמגיע עם המאורר מספיק ארוך להגיע ללוח אם אתה יכול לקנות קונקטור 3 פינים רגיל, לפרק את החוט הצהוב מהפלאג הקיים ולחבר אותו לחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים