עבור לתוכן

מעוניין בקירור מים למחשב שלי בעתיד, האם מישהו פה מכיר חנות שעושה עבודות כאלה (בארץ)?

Featured Replies

פורסם

שלום.
קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי.
המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף.
המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder.
הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום.
כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט :cwm31:
אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לעשות את זה ולשלם להם בהתאם לעבודה.
מפרט:
 Asus Maximus VIII Hero Alpha
 i7 6700K
Corsair H115i
Corsair Vengeance Red LED 32GB (4x8GB) 3000 MHz
Corsair AX860i
Samsung 850 Pro 512GB
Western Digital Caviar Black 2TB
 Corsair Vengeance K95 RGB
 Logitech G502 RGB
Windows 10 Pro 64 Bit
 Fractal Design Define S או Phanteks EVOLV Tempered Glass תלוי אם אני יחליט לעשות קירור מים או לא.
Define S עולה בישראל 400 והEVOLV עולה 2000 כדי להביא לארץ.

אם תוכלו לתת לי Price Range לכמה החלקים והעבודה עצמה תעלה זה יהיה נהדר, חוץ מלחפש מישהו שיעשה לי את זה (lol) אני רוצה לדעת כמה צריך לשלם על עבודה כזאת ואם המחיר שווה את זה בשבילי חח
ככה אני רוצה שהקירור מים יראה.
FDdefineS-2.jpg

פורסם

מחיר של קירור מים כזה יעלה לא מעט : בלוק למעבד - 55-80$ , בלוק לכרטיס - 90-130$ , משאיבה +מיכל -120-150$ , פיטינגים - 80-100$ (hdc לצנרת אקרילית) , זוויות ומתאמים - 80-120$

שני רדיאטורים (240+360) - 150-170$, צנרת אקרילית - 20-30$ . 

בקיצור יכול בקלות להגיע עם משלוח לארץ ל-1000$ -850$.

פורסם
  • מחבר

אז משהו כמו 3000-4000 שקל ?
נשמע מעניין, זה כמובן הרבה אבל כשהייתי בן 5 בחיים לא הייתי מאמין שיכול לרוץ מים בתוך מחשב אז לא נראה לי שהמחיר יוצא יותר מדי מפרופורציה חחח
אז כנראה שכן אני מעוד מעוניין לעשות לזה קירור מים.
אני יקבל את המחשב בעוד חודש ככה נצרתך לעשות קצת קאש מאני מזומני ולמצוא מישהו שיכול לעשות עבודה פרופסיונלית כזאת במחיר הכי נמוך והכי מהר ^_^

פורסם

עבודה כזאת יקחו לך קרוב ל-200$... זה יומיים עבודה +יומיים בדיקת נזילות...או לפחות איך אני הייתי עושהה הזאת..

פורסם

ותוסיף לזה את המחיר של הPHANTEX EVOLVE עם משלוח.

תחזוקה, דאגות, לצבור הרבה ידע בנושא.
למה שלא תסתפק בEK PREDATOR 360, שמאפשר להרחיב את הלופ גם לכרטיס מסך?

לדעתי זה עדיף.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shapin

ותוסיף לזה את המחיר של הPHANTEX EVOLVE עם משלוח.

תחזוקה, דאגות, לצבור הרבה ידע בנושא.
למה שלא תסתפק בEK PREDATOR 360, שמאפשר להרחיב את הלופ גם לכרטיס מסך?

לדעתי זה עדיף.

אני לא הולך לקנות את הEVOLV בסוף, יותר מדי יקר והקדימה שלו מכוער לאומת הDefine S.

1.אני לא הולך לקנות ולבנות קירור מים מחר אבל אחרי שאוסיף כרטיס גרפי שני אני יהיה מעוניין (עם הכסף שחסכתי) לעשות קירור.

דרך אגב, יצירת מופת כזאת לפי דעתי שווה את הכסף וזה חלום של הרבה אנשים שתהיה להם יצירת מופת כזאת בבית על השולחן.

הEK וגם הSwiftech מכוערים לגמרי לפי דעתי, הדרך היחידה לעשות קירור מים שיראה יפה זה מזכוכית או פלסטיק!

צינורות גומי (או מה שזה לא יהיה) ..איכס..

פורסם
  • מחבר

האם זו עבודה פרטית או שיש חנות או שתיים שעושות עבודות כאלה ?

פורסם

אין בארץ חניות כאלה עד כמה שידוע לי . 

רק מישהו פרטי שיהיה מוכן לעשות זאת . יש פה בפורום  כמה אנשים שיכולים לעשות זאת . יש פה כמה דוגמאות :

https://photos.google.com/share/AF1QipNBYQAEbix5UdtCAmqqoMBEbZJ9dHNxxMzZhkr3J2MDM6RR3W23RJCE_GngXV3mAQ?key=U2RqVVdjbzBXUldCbFFRQ09wTTI1SFBhcU1LczVB

פורסם

שרון אולי איזה פרוייקט משותף בינינו??:) 

אולי תעזור לי למצוא על הדרך אין BIN טוב ל6850K?

לא מצאתי באתר שהמלצת לי בזמנו

פורסם

עדיין אין הרבה מהם , בינתיים ממה שראיתי כולם עושים 4.3-4.5 על אוויר.

פורסם

האמת 4.3 מספיק לי 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים