עבור לתוכן

סקירה מקיפה על Doogee X5 Pro ואזהרת ריגול על מכשירי MediaTek

Featured Replies

פורסם

היי חברים,
בימים האחרונים סקרתי את הDoogee X5 Pro שקניתי כטלפון גיבוי. בזמן הסקירה שמתי לב לאפליקציות שמקבלות הרשאות יתר (וזה לא רק במכשיר הזה).
כתבתי את כל המידע בבלוג כאן:
http://dannysolutions.tech/doogee-x5-pro-%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%AA-285-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/

אני חושב שגם אם הDoogee עצמו לא כ"כ מעניין אתכם - כדאי לכם לקרוא את הקטע בקטגוריית "מע' הפעלה, חווית משתמש ואזהרת ריגול" שנוגע לשלל מכשירים סיניים מבוססי Mediatek.

אשמח לתגובות והערות,
המשך סוף שבוע מעולה!
- דני

פורסם

תודה על הסקירה המקיפה, כדאי לציין שאין תמיכה בתדר 850 בדור שלישי שבשימוש אצל חלק מהספקיות.

פורסם

סקירה מאלפת. כל הכבוד על ההשקעה. אני חייב לציין שאם מדיה-טק שמו רוגלות אז הן בכלל ברמת הדרייבר ו/או הקרנל ולא באפליקציות בדיוק כדי להתמודד עם כל מיני נסיונות חסימה. למרות הסטיגמה טרם ראיתי במרשתת לוג אחד שמראה את הגישה של מדיהטק לשרת סיני חשוד ויש מספיק אנשים מוכשרים שמחפשים את הסיכה הזו בדיוק.

למרות זאת , חומת אש היא רכיב מומלץ בכל מקרה.

היישומים שבאים עם ההרשאות נראים כמו מישהו עצלן שלא רצה להתעסק עם בעיות פשוט נתן להם כל ההרשאות ושלום על ישראל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

תודה על הסקירה המקיפה, כדאי לציין שאין תמיכה בתדר 850 בדור שלישי שבשימוש אצל חלק מהספקיות.

הוספתי - תודה!

ציטוט של save

סקירה מאלפת. כל הכבוד על ההשקעה. אני חייב לציין שאם מדיה-טק שמו רוגלות אז הן בכלל ברמת הדרייבר ו/או הקרנל ולא באפליקציות בדיוק כדי להתמודד עם כל מיני נסיונות חסימה. למרות הסטיגמה טרם ראיתי במרשתת לוג אחד שמראה את הגישה של מדיהטק לשרת סיני חשוד ויש מספיק אנשים מוכשרים שמחפשים את הסיכה הזו בדיוק.

למרות זאת , חומת אש היא רכיב מומלץ בכל מקרה.

היישומים שבאים עם ההרשאות נראים כמו מישהו עצלן שלא רצה להתעסק עם בעיות פשוט נתן להם כל ההרשאות ושלום על ישראל.

מסכים שזה יותר סביר, הוספתי הערה על זה.

צריך לציין (לטובה) שהמכשיר לא הגיע עם סרטיפיקטים מוזרים שלא מצאתי במכשיר סטנדרטי, גם חיפוש אחרי מודולים חשודים לא העלה משהו מעניין מדי.

ועדיין לאור כל מיני פוסטים שאחת או יותר מהאפליקציות המדוברות משתמשת באופן תדיר בתעבורה רשתית (כשאולי מדובר על טלפוניים ספציפיים) - הייתי נזהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים