עבור לתוכן

Pokemon GO משתלט על העולם

Featured Replies

פורסם

הוא אמנם עדיין לא זמין בארץ באופן רשמי (אם כי רבים כבר נהנים ממנו תודות לשירותי VPN או דרך התקנה חיצונית לחנות האפליקציות), אבל השגעון סביב משחק המובייל החדש Pokemon GO כבר שובר שיאים ברשת.

הכותר הפך במהירות לפופולרי ביותר גם ב-App Store של אפל וגם ב-Play Store של גוגל, המניה של המפיצה נינטנדו זינקה למעלה, ואנשים ברחבי העולם הספיקו להישדד, להיפצע, לעשות תאונות, למצוא גופת אדם - ובעיקר להתמכר קשות, למשחק שהופך את מפלצות הכיס לחלק מהעולם האמיתי.

אתם כבר משחקים?

popo3.jpgpopo4.jpgpopo1.jpgpopo6.jpgpopo2.jpgpopo5.jpg

פורסם

כן אני משחק :)

רמה 5

תפסתי כמה פוקמונים נחמדים

מלא חברים שלי משחקים, נלחמים עם מכונים, מפתחים פוקימונים, רק חסר עכשיו שיהיה אפשר לראות אנשים אחרים במפה ולהילחם איתם

b88f00e2-238e-4d04-83ce-9cc64860f39c.jpg

פורסם

אני תופס אותם פה ושם, אבל לא יוצא למסעות כיבוש ב-2 בלילה כמו שאני שומע שילדים עושים בחופש הגדול.

כי יש לי פאקינג עבודה.

פורסם
  • מחבר

תשמע, אני חושב שהמשחק הזה גרם לדי הרבה פדלאות ברחבי העולם להרים את התתחת מהספה ובאמת לצאת מהבית ולעשות קצת (הרבה?) הליכה וטיול - הרבה יותר מכל משחק אחר, כולל אותם משחקי 'ספורט' של ה-Wii, הקינקט וה-Move.

אז עם כמה שזה לא ממש מתאים לאורח החייים של אנשים מבוגרים על קריירה, אני חושב שיש כאן סיטואציה של win-win עבור קהל היעד המרכזי :)

פורסם

לא מצליח לשכנע את הילדים שלי לשחק בזה :/

נמאס לי שהם כל היום תקועים בבית מול המחשב, מעניין ממי הם רכשו את זה?:P

פורסם

אני מצאתי את עצמי מסתובב עם חברים בחוף הים (לאחר שנים) כדי לחפש פוקמוני מים :) 

היה ממש כיף .

אני גם מפעיל את האפליקציה כשאני יוצא לרוץ או סתם לנשום אוויר, זה ממש נחמד :P 

פורסם

OVO גם אני יוצא להליכות ברחבי העיר\בים עם חברים כדי לתפוס פקימונים חחח, בנסיעות לעבודה אני פותח ותופס מה שבא בדרך.

בזמן ריצות זה מאוד מפריע, כי אתה אמור לרוץ ללא הפסקה בשביל איזושהי תועלת, אבל אפשר להשאיר את המשחק פתוח לפחות שיבקעו ביצים :)

הרעיון של המשחק הוא גאוני! פגשתי מלא אנשים סתם ברחוב שעושים בדיוק מה שאני עושה, זה באמת מוציא אנשים מהבית וככה אפשר להתחבר עם אנשים לא מוכרים xD

פורסם

יש שמועות שיש פיקצ'ו ליד תחנת הכח באשקלון :)

משחק נחמד, אבל אין לי זמן לטייל בשבילו, אני גר 400 מ' מהים, אולי נקפוץ עם הכלבה נראה מה מסתתר שם.

פורסם

^ אני עובד ב-א.תע"ש הדרומי.....איפה הוא?

פורסם

שילשום, נתקע לי הפלאפון בעת נסיון לכידה של פיקצ'ו!  רציתי לשבור אותו על הרצפה :( 

מאז לא מצאתי עוד אחד.

אבל הזרוע עוד נטויה :) 

פורסם

יוני, אני צוחק, זה היה מתבקש לנוכח ההיסטריה שהאפליקציה יוצרת ;)

פורסם
ציטוט של sharonbn

Chaos in Central Park as gamers leap out of their cars and leave their engines running to catch a rare POKEMON

מהפיכה בתורכיה, פיגוע טרור בצרפת, מאות הרוגים, גופות ברחובות

אבל העולם בהיסטריה ממשחק מובייל עם דמויות אנימציה ...

לך מפה!!! כל השאר לא מעניין! זה דיון על פוקימון גו.

פורסם

בטח תשלום סמלי, הכסף האמתי בא מהטלפון שהוא דופק לך חחח

פורסם

פשוט תתחבר לחשבון שלך מהמכשיר שלו, אתה לא צריך לתת לו את המכשיר שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים