עבור לתוכן

התייעצות לגבי סידור רדיאטורים במארז .

Featured Replies

פורסם

בסוף החלטתי להשתמש בCORSAIR 600C לבניה הקרובה , אני מאוד אוהב את ה540AIR שלי , אבל ה600C מסתדר לי בול מבחינת מיקום בחדר והחלון אשר ממוקם בצד ימין בגלל סידור המארז ההפוך .

השאלה היא כזו :

יש לי רדיאטור קדמי 280 עומק 45 של EKWB ( הוא מצויין ) לקדמת המארז עם מאווררי THERMALTAKE RIING 140 RGB , הם מדהימים ( גם במראה וגם בביצועים )

בתחתית , אני מתלבט אם "לשפצר" אותה מעט בכדי שתתאים למפלצת : הרדיאטור 2X180 הענק של EKWB גם כן ( כבר פירקתי אותו גם כך מהבניה של ה540 ) הוא נכנס אבל המאווררים שאאלץ להשתמש בהם הם הSILVERSTONE FM182 שבגדול הם מצויינים אך הם בצבע לבן ( אני יכול לצבוע )

אך הסידור במארז יראה קצת מוזר עם ריבוי סוגי מאווררים .

או להוסיף עוד תאום ל280 הקדמי ולקנות עוד סט של RIING 140 RGB ואז הכל יהיה תואם ומסודר .

אשמח לעזרה בהחלטה .

דרך אגב הכל מקרר את המפרט שבחתימה למקרה שהשאלה תעלה .

פורסם

אני לא חושב שיש טעם "להפציץ" את המארז ברדיאטורים.

עם כל דור חדש שיוצא - צריכת השמל יורדת וכתוצא מכך גם הטמפ`.

אני הייתי עושה דבר כזה (אם יש לך צנרתרגילה):

תכין לופ "אב טיפוס" עם רד` 280 יחיד ולפי זה תחליט האם יש צורך בעוד רד` (280\180).

אישית אני מעדיף מראה "נקי ממאווררים" ככה שרואים רק את הרדיאטור\ים במארז (המט השחור של EK ניראה מעולה).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה איש , יש לי צנרת רגילה ומחברי COMPRESSION ואני יכול לנסות , יחד עם זאת אני כמעט בטוח , בלי לבדוק , שרדיאטור 280 יחיד לא יחזיק מעבד 5930K בOC ושני כרטיסי GTX 1080

נראה לי שבכדי לסיים בנייה יפה ואחידה אני אלך על רדיאטור 280 נוסף וצנרת 12/16 אקרילית .

זו כנראה הבניה האחרונה לזמן מה ( הילדה הטריה לא משאירה הרבה זמן פנוי )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים