עבור לתוכן

PREDATOR 27 gsync במבצע ב startpc

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה חודשים חושב על מסך חדש.

עכשיו ראיתי שיש מבצעים ב startpc. ביניהם על ה predator 27" 4k gsync XB271HK. מסך מומלץ ומחיר טוב.

נראה לי אלך על זה. 

רציתי לפרסם למי שלא שם לב.

זהו דברו מה חושבים?

פורסם

זה מסך 4k. סבל אחד גדול להריץ על פריימים נורמליים.  יכול למכור לך pg279q rog בזול יותר עם 4 שנים אחריות מנציג של אזוס.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שצריך חומרה חזקה. אני מוכן לשלם את המחיר (כסף/ירידה בביצועים/ירידה בהגדרות). לפי דעתי כדאי היום ללכת על 4K בכל מקרה כי זה הכיוון של השוק, לא רק משחקים אלא גם ווידאו/תמונות/סרטים.

אגב ה pg279q הוא מוצר יותר זול.

פורסם

הייתה לי היזדמנות לנסות הכל מבחינת מסכים: גם 4k על 60hz, גם 2k על 165hz, גם Ultra wide.

אז ככה:

4k- לא צריך anti aliasing כלל. למרות זאת  1530mhz 980TI תחת מים לא סחב בכלל.  כיום הייתי אומר ש 1080 הוא ממש גבולי ו מהר מאוד גם הוא לא יסחוב אז תתכונן ל 1080sli או על תחשוב בכלל.

Utra wide: 3440x1440 הרבה יותר קליל מ 4k חויה מגניבה לחלוטין כשהמשחק תומך וסיוט כשלא. אם אתה משחק בשלל משחקים שונים אז לא שווה, המון יעשו בעייות.

2k- היו לי שניים: אחד קוריאני ו אחד אזוס.  בגדול עם 2xmsaa ו MFAA דלוק בדרייבר, אין הבדל משמעותי מ 4k במראה למרות שנהרבה יותר קל להריץ.     165hz של אזוס מול 144hz סתם גימיק ו אין הבדל. למרות זאת: 144hz מול 60hz זה אולם אחר.  אני לא יכול לשחק Rainbow Six Siege על 60Hz יותר. הייתי צריך להוריד הגדרות כדי לקבל 130+ fps, אבל זה שווה את זה.  החלקות של המשק ו האנימציות מורגש לחלוטין הוא פשות מגיב הרבה יותר טוב.

בגדול אני מתכנן למכור את המסך ו ליקנות Ultra Wide Curved של Dell.   אבל זה בגלל שהיתמכרתי ל DCS ו Falcon BMS. זאנר מאוד ספציפי בו Ultra wide תורם המון.

נערך על-ידי Eugeny

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ששיתפת!

אני אישית לא משחק מירוצים/FPS אז פחות משנה לי מספר פריימים גבוה ויותר התמונה.

חשבתי על אולטרה רחב אבל זה יקר יותר ולא 4K.

אני גם מעוניין בווידאו/תמונות/סרטים ב 4K.

לכן בשבילי 4K זה הכיוון. אם היתרונות או החסרונות ינצחו זה כבר נראה :) 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים