פורסם 2004 באפריל 1321 שנים המעבד Intel P4 2.6 שלי (לא Prescott) עובד ללא עומס על 50 מעלות. עם עומס של UT2004 הוא קופץ ל71. מה לעשות?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים הוא לא יימס, אל תדאג...מה שכן הוא יכול להשרף, וזה אנחנו לא רוצים...תחליף משחה תרמית, וקרר טוב יותר את המארז.רק הפעולה הזו גרמה אצלי להורדה של כ10 מעלות!אם זה לא עוזר קרר עוד את המארז והחלף את ההיטסינק+המאורר של המעבד.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר אוקי, אני אנסה להתעסק עם המשחה אבל אם זה לא יעבוד, איזה היטסינק+מאוורר כדאי לי לקנות?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים 1)באיזה קירור אתה משתמש?2)תפתח את המארז ותבדוק מה הטמפרטורה של המעבד כשהמארז פתוח3)תבדוק אם הצלעות קירור סתומות באבק4)תבדוק אם הגוף קירור יושב טוב על המעבד
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר 1)לא ממש הבנתי... אם הכוונה היא לקירור אוויר/מים/כו', אז אוויר.2)הוא פתוח כבר3)הם לא4)הוא יושב מצוין
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים כן, אבל איזה קירור אויר?71 עם מארז פתוח? וואו.. זה חם...איז כנראה הבעיה באמת בחיבור בין המעבד לגוף קירורתנסה לנקות ולמרוח מחדש כמו שאמרו פה(גם תבדוק שאין שום מדבקה על המעבד, יש חברות שישי להן נטיה להדביקאת המדבקת אחריות על הheat spreder של המעבד..)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אוקיי שייפלה .. או שתנסה להסתדר עם מה שיש או שתקנה חדש . עם מה שיש אפשר : ללטש את המעבד עד ישור פני השטח ולחשיפת הנחושת. ללטש את פני ההיטסינק עד יישורם. לשים ארקטיק סילבר 5 לשים מאוורר חזק יותק לדאוג לאוורור המארז לאספקת אויר קריר יותר להיטסינק של המעבד. או שתקנה היטסינק חדש (גדול יותר) ב200 ש"ח ואז : לחזור על ההוראות הקודמות . ברור ?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים קח בחשבון ששיוף המעבד ברוב החנויות בישראל גורם לאיבוד מיידי של האחריות המעבד שלך עוד חדש אני בטוח שיש לו עדין אחריותזה שהמארז פתוח לא אומר כלום זה נכון שהוא משתמש בטמפרטורת החדר אבל עדיין האוויר עומד בלי הרבה תזוזה והאוויר החם כנראה לא מתפנה כמו שצריךאני מאמין שהסינק שלך חם שאתה נוגע בו, אם לא תבין לבד מה זה אומר..הקירור המקורי שמגיע עם המעבד שלך INTEL\SPIRE אמור להספיק בלי OCכמובן שתנסה שהמארז יהיה כמה שיותר ריק מבלאגן זאת אומרת תקשור חוטים לכל מקום אפשרי תדביק אותם ביחד תקווץ אותם לפינות ודפנותמאוררים לא ציינת איפה יש ולאיזה כיוון נוטיםזה טמפרטורות גבוהות אבל סך הכל זה לא נשמע לי כזה אפסורד ראיתי כבר מקרים כאלה לא מעט אצל חברים שלי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.