פורסם 2016 ביולי 59 שנים יש לי מערכת CRM ייעודית בחברה.המערכת עובדת מול.בסיס הנתונים שלה sysbase והתחנות עובדות מולה עם sql anywhwere עם התוכנה מותקנת. יש לי תחנה אחת שסובלת מאיטיות נוראית מול המערכת הזאת. ניסיתי להסיר את האפליקציה ואת תוכנת ה-SQL ANYWHERE ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר. פינגים תקינים מול שרת ה- DB ומערכות אחרות במחשב עובדות בצורה תקינה.ב- event viewer לא מצאתי שגיאות. אשמח לקבל רעיונות אך לטפל בתקלה.
פורסם 2016 ביולי 59 שנים יכול להיות שהבעיה היא לא בעיית תקשורת (או הסרה התקנה), אלא שאילתות שרצות הרבה זמן או timeout בגישה למשאב מסויים. ניסית למדוד בצד של השרת עם profiler את ה sessionים של אותה תחנה? עריכה: FFS?!? לא נמאס לך לפתוח משתמשים חדשים כל פעם כדי שלא יירדו עליך? נערך 2016 ביולי 59 שנים על-ידי multicore
פורסם 2016 ביולי 59 שנים מחבר לא חושב שאתה צודק - בעמדות אחרות אין לנו בעיות דומות. חשבתי על משהו בסגנון של איזה כלי רשמי של של הסרה של sql anywhere אבל לא מצאתי כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.