עבור לתוכן

פד לעכבר-הטלבטות והמלצה למקלדת

Featured Replies

פורסם

אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה לו מקלדת ועכבר 

אז אני אקנה את ה Razer mamba tournament edition ורייזר פיירפלי 

אז בן דוד שלי אומר לקחת פד steel series QCK ולא השנתי למה והוא לא הסביר לי ואני מרגיש מבולבל מה לבחור

ומקלדת אין לי כרגע ואני רוצה המלצה על מקלדת מכאנית זולה (עם תאורה אחורית)

אשמח לעזרה:D

פורסם
ציטוט של Ofek Deutscher

אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה לו מקלדת ועכבר 

אז אני אקנה את ה Razer mamba tournament edition ורייזר פיירפלי 

אז בן דוד שלי אומר לקחת פד steel series QCK ולא השנתי למה והוא לא הסביר לי ואני מרגיש מבולבל מה לבחור

ומקלדת אין לי כרגע ואני רוצה המלצה על מקלדת מכאנית זולה (עם תאורה אחורית)

אשמח לעזרה:D

הממבה לא נחשב עכבר מאוד מוצלח מבחינת דיוק...

מלקדת- תבחר איזה סוויצ'ים אתה רוצה. הרבה אוהבים לגיימינג אדומים (רכים מאוד) והרבה אוהבים "קליקים" (חום או כחול).

פורסם

אשמח להתגנב לפוסט :)

קניתי השבוע logitech g402 hyperion fury

איזה פד מומלץ לקנות? אשמח אם תשלחו לי קישור

מקלדת מכנית בתקציב של 250 שקל יש על מה לדבר?

פורסם

אני בידיוק לפני שבוע וחצי קניתי את ה +Qck והוא מעולה. אני משתמש בעכבר סטילסרייס KANA V2 ומקלדת שקניתי ב30 שקל כנראה אקנה מכאנית מתישהו.

יש מקלדות מכאניות זולות באמזון שראיתי שיש הרבה סקירות טובות עליהן כמו 

השאלה זה אם הם גם שולחים את זה לארץ

פורסם
ציטוט של MekoPelet

אני בידיוק לפני שבוע וחצי קניתי את ה +Qck והוא מעולה. אני משתמש בעכבר סטילסרייס KANA V2 ומקלדת שקניתי ב30 שקל כנראה אקנה מכאנית מתישהו.

יש מקלדות מכאניות זולות באמזון שראיתי שיש הרבה סקירות טובות עליהן כמו 

השאלה זה אם הם גם שולחים את זה לארץ

כרגע מהקלדת הספציפית הזאת אין באמזון אבל ראיתי באלי אקספרס ב$50 עם משלוח חינם

פורסם
ציטוט של zion561

אשמח להתגנב לפוסט :)

קניתי השבוע logitech g402 hyperion fury

איזה פד מומלץ לקנות? אשמח אם תשלחו לי קישור

מקלדת מכנית בתקציב של 250 שקל יש על מה לדבר?

יש מכאניות זולות באיביי אבל הן לא מומלצות.

כל המקלדות המכאניות הטובות, מגיעות עם כפתורים של CHERRY MX והן יקרות.

אלו שעולות 50 דולר, מגיעות עם מקשים תחליפיים- והאיכות וכן חוויית ההקשה היא בהתאם (גרועה...)

אז אם משקיעים כסף במכאנית בשביל חויית הקשה טובה- אני לא מבין מה הטעם בלקנות מקלדת עם מקשים גרועים שנותנים חוייה גרועה. בשביל להגיד שיש לך מכאנית?... למי שהתקציב לחוץ, כבר עדיף לרכוש מקלדת גיימינג של חברה טובה ומקשי מאקרו, אבל לא מכאנית- כמו זאת:

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1278..343.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15681&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מקלדת מעולה, נוחה מאוד, עם מקשי מאקרו ותאורה.

אבל אם מכאנית- רק של חברה טובה ועם מקשי CHERRY אמיתיים!

זו מקלדת מכאנית טובה וזולה- של אחת החברות הכי טובות שיש למקלדות.

קומפקטית ואמינה, עם מקשי צ'רי אדומים:

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1278..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20386&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

נערך על-ידי IDOnoach

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IDOnoach

הממבה לא נחשב עכבר מאוד מוצלח מבחינת דיוק...

מלקדת- תבחר איזה סוויצ'ים אתה רוצה. הרבה אוהבים לגיימינג אדומים (רכים מאוד) והרבה אוהבים "קליקים" (חום או כחול).

אני לא צריך דיוק עד כדי כך

אני לא משחק csgo (כי קיבלתי באן לא יודע למה)

אני חושב שהדבר הזה יהיה לי נוח כי יש לי יד ממוצעת אבל הdeathadder גם לא כל כך נוח לי וגם לא בסגנון שלי כל כך

מה לגבי הפד?

פורסם
ציטוט של IDOnoach

יש מכאניות זולות באיביי אבל הן לא מומלצות.

כל המקלדות המכאניות הטובות, מגיעות עם כפתורים של CHERRY MX והן יקרות.

אלו שעולות 50 דולר, מגיעות עם מקשים תחליפיים- והאיכות וכן חוויית ההקשה היא בהתאם (גרועה...)

אתה אומר שאלו מקלדות לא איכותיות כי הן חמישים דולרים אמריקאיים שמתורגמים ל224 ש"ח אחרי מע"מ. שזה מחיר סבבה ולדעתי המקלדת תהיה בסדר גמור. מה שבטוח עדיין איכות יותר טובה מהמקלדת ב20שקל שקניתי בהומסנטר הקרוב אליי.

לדעתי לא באמת צריך להשקיע יותר מידיי במקלדת כי מקלדת ב350 שקל לא תעלה לי את היכולות שלי לכוון לראש ב CSGO סך הכל.

ציטוט של Ofek Deutscher

מה לגבי הפד?

אני משתמש ב+QCK וזה מעולה בישבילי. הפד עצמו מרגיש מעולה לשורש כף היד והעכבר זורם עליו היטב. הQCK הרגיל הוא פשוט קטן יותר מבחינת גודל

נערך על-ידי MekoPelet
הוספת סוג מתבע למחיר

פורסם
ציטוט של MekoPelet

אתה אומר שאלו מקלדות לא איכותיות כי הן חמישים דולרים אמריקאיים שמתורגמים ל224 ש"ח אחרי מע"מ. שזה מחיר סבבה ולדעתי המקלדת תהיה בסדר גמור. מה שבטוח עדיין איכות יותר טובה מהמקלדת ב20שקל שקניתי בהומסנטר הקרוב אליי.

לדעתי לא באמת צריך להשקיע יותר מידיי במקלדת כי מקלדת ב350 שקל לא תעלה לי את היכולות שלי לכוון לראש ב CSGO סך הכל.

אני משתמש ב+QCK וזה מעולה בישבילי. הפד עצמו מרגיש מעולה לשורש כף היד והעכבר זורם עליו היטב. הQCK הרגיל הוא פשוט קטן יותר מבחינת גודל

בזה אתה צודק- מקלדת טובה לא תהפוך אותך לגיימר יותר טוב.... הדבר הכי חשוב לגיימינג בייחוד FPS זה העכבר!

ספיציפית ברוב המקלדות האלו גם איכות הבניה לא משהו. ואם יש לך 225 שקל עדיין הייתי מעדיף לקנות לא-מכאנית טובה כמו זו

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DS4100

בנוגע לפאד, זה אחד המומלצים אצל שחקנים מקצועיים:

https://www.massdrop.com/buy/glorious-3xl-extended-gaming-mouse-mat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים