עבור לתוכן

מחשב גיימינג חזק עם תמיכה ב 4K עד 8000 שח ללא ציוד הקפי.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון  witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 - 27 אינטץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גהוהות (ultra)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP אילת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 14 ליולי + - 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תמיכה ב 4K (חיבורי HDMI2), כרטיס מסך שאני רוצה GTX 1017 (לא ה founders eddition) 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? פחות, אני יותר בקטע של לקנות מחשב חדש פעם ב 4-5 שנים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח שיאירו את עיני לגבי הכרטיס מסך אם מישהו חושב שעדיף כרטיס אחר (לא מעוניין בראדאון).

תודה רבה.

פורסם
מעבד אינטל : lrg28375.jpg מק"ט: #34934Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Box newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מאוורר למעבד : lrg8530.jpg מק"ט: #18914Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png לוחות אם למעבדי אינטל : lrg28339.jpg מק"ט: #34919Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png זכרונות : lrg31762.jpg מק"ט: #37827HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png זכרון לניידים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כרטיסי מסך : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png דיסקים קשיחים : lrg15287.jpg מק"ט: #23805Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png כונני SSD : lrg25808.jpg מק"ט: #32891Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD SATA III newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png דיסקים קשיחים לניידים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png צורבי DVD : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כרטיסי קול : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png ציוד רשתות : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png ספקי כוח : lrg17674.jpg מק"ט: #25818SeaSonic 550W Active PFC Modular 80+ Gold G-550 PSU newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מארזים : lrg30681.jpg מק"ט: #36770Antec P9 WINDOW ATX Mid Tower Black Case No PSU newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מאווררים וגופי קירור : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png מאווררים וגופי קירור : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png מקלדות : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png עכברים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png פד לעכבר : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png רמקולים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png מסכים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כבלים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כבלים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png מע' הפעלה : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png אופיס : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png אנטי וירוסים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png מצלמות רשת : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png מדפסת : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
מחיר: 3564 ₪
refreshpc.png

תקציב מופרז למדי, אם כי ל-4K בהגדרות גבוהות\אולטרה אתה צריך כרטיס עוצמתי יותר מה-1070, זה לא הזמן הכי טוב כרגע לקנות כרטיס מהדור החדש כי

המחירים עוד לא התאזנו. 

בכל מקרה נשאר לך פה המון תקציב בשביל כרטיס מסך, חזק ככל שידרש, לפזר עוד כסף על כל מיני דברים לא מועילים במיוחד מסביב בגלל שיש תקציב נראה

לי כמו דבר מיותר, אין פה איזה דרישות חריגות.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Roy,

הכל נראה טוב, לגבי הכרטיס מסך, אם לא נתחשב לרגע במחיר, אתה אומר ש 1070 לא מספיק חזק ל 4K ? זה אומר רק 1080 ? 

עריכה:

לגבי המעבדץץץ למה דווקא i5 ? כיום אני עם מחשב עם i5 וחשבתי שזה דווקא כן משהו שכדאי להשקיע בו בעיקר כי כשאני עובד על המחשב עם המון אינסטנסים של visual studio פתוחים זה יקל, תקן אותי אם אני טועה.

תודה

נערך על-ידי Cfirz

פורסם

מספיק חזק זה משהו אחד, ודרישות להגדרות גבוהות\מקסימליות זה משהו אחר..

אם אתה רוצה מקסימום הגדרות עם פריים רייט הכי גבוה שניתן בהתחשב במשחק, אז בהחלט צריך משהו עוצמתי, אני בעבר

עם כרטיס R9 390 בקושי גירדתי הגדרות בינוניות ב-4K על 50 פריימים במשחקים דורשניים כמו פאר קריי 4.

לגבי המעבד, מדובר במעבד חזק, שלא יגביל אותך בגיימינג, אם אתה חושב שתרוויח ביצועים בנוסף בעבודות תכנות אינטנסיביות כאלה

ואחרות שאתה מבצע אפשר גם לשלב CORE I7 במפרט.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה אחת... 

למיטב הבנתי DDR5 עדיין לא נתמך ע"י לוחות אם (תקן אותי אם אני טועה), האם זה משהו שידוע מתי הוא כן יתמך והאם שווה לחכות קצת בשביל זה ?

תודה

פורסם

אנשים היום עדיין בונים לעצמם מערכת לראשונה עם DDR4, שעדיין נחשב יחסית טרי בשוק ביחס ל-DDR3 שקיים כבר מספר שנים לא קטן.

אני חושב שיעבור עוד לא מעט זמן\כמה שנים עד לקפיצת מדרגה הבאה בגזרת ה-RAM. חוץ מזה שבפועל ההבדל הביצועי אינו ממש מורגש.

אם אתה מתבלבל בין ה-VRAM, שהוא מובנה בתוך הכרטיס המסך (לדוגמה ב-GTX1070 שמגיע עם 8GB VRAM GDDR5), זה לא קשור

ללוח האם, ולמודולי ה-RAM בתקן ה-DDR4 שמורכבים פיזית בחריצי הזכרון בלוח אם.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עזרת מאוד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים