פורסם 2004 באפריל 1321 שנים שלום רב!!!במזן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להתקע ,וזה לא היה כך!.ואני מאמין שזאת בעיה שכרטיס הזכרון הפנימי שלי,אך כמובן ..רציתי להתייעץ עם מומחים .כיצד אני יכול לבדוק עם זה קשור לזיכרון פנימי, וכיצד אני בודק אם זה לא ווירוס או משהו,יכול ליהיות שזה לא תקיעת המחשב מעומס,אך בגלל זה נכנסתי לפה ושאלתי אותכם.-------------יש לי מחשב פנטיום 4 ,1500 מגה-הרטז כרטיס זכרון 256.אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו לי ,תודה!
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אתה מתכוון לזיכרון,לא זיכרון פנימי (זה משהו אחר לגמרי).אם אתה חושב שזה וירוס אז תעשה סריקה נו באמת.תבדוק כמה מקום פנוי נשאר לך ב C (או איפה שמותקנת מערכת ההפעלה שלך).איזה מערכת הפעלה יש לך?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר שמע נשאר לי 30 ג'גה מתוך 37 אני מאמין שזה מספיק לא אחי????אממ סריקה,הורדתי כבר תוכנה ועשיתי סריקה זה לא מצא .וזכרון,אני מתככון לכרטיס זכרון או שלא ???------מה עליי לעשות ???אגב..יש לי ווינודס אקס פי !
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים יכול להיות שמשהו לא יושב כמו שצריך על הלוח אם - יכול להיות שנתת מכה למארז או משהו? תבדוק שהכל יושב בסדר, במיוחד הקירור של המעבד.ואם אתה גולש הרבה כדאי שתוריד תוכנה שמורידה spam - לי זה מש תקע את המחשב פעם. אני ממךיץ על spyhunter.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים בדוק מה הטמפרטורה של המעבד אם AIDA32:www.aida32.huלדעתי זה בעיה של קירור זול+חמסין
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר טו ..זה מה שזה מראה לי :mother board :31c(88f)CPU : 38C(99 F)עכשיו ..cooling fans :CPU 2793 RPMזה בסדר???
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים איזה "תקיעה" זו? המחשב קופא לגמרי? מסך כחול? דיליי?את הזיכרון אתה יכול לבדוק בעזרת memtest86
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אם יש לך מעבד AMD אז הטמפרטורה בסדראם יש לך מעבד INTEL אז לא כל כך בסדר כי בדרך כלל אינטל לא עובר 35 במאמץ מלא38 עדיין בסדר לא טמפרטורה כל כך גבוהה שתגרום למחשב להתקע
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר הCPuמגיע לי גם ל40זה ממש בעיה,יכול ליהיות שזה ספייורס אבל לא נראה לי .הורדתי תתוכנה וזה מצא לי יחסית מלא דברים ואז כשניסיתי למחוק את זה, זה רשם לי שאי אפשר כי צריך לקנות תגרסה המקורית!
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים איך בודקים אם התוכנה הזאת קודם צריך שני דברים1.כונן דיסקטים2.דיסקטפתח תקובץ ZIP אם תיקיות מודחסות או WINZIP או משהו דומהתעשה EXTRACT תריץ INSTALL.BAT זה ישאל כונן רשום a ולחץ ENTERמתי שיסיים תעשה ריסט תשאיר תדיסקט בפנים ואז התוכנה תעלה ותתחיל אוטומטית לבדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.