פורסם 2016 ביולי 29 שנים אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח. נערך 2016 ביולי 29 שנים על-ידי NoobSAviv
פורסם 2016 ביולי 29 שנים תחום העניין זז בעיקר לכיוון MOBAs. אני לא מכיר משחק RTS מודרני שכיף לשחק בו ממש. SC2 הכי קרוב לזה,אבל הוא סובל מחוסר תחזוקה נורמלי של המתכנתים
פורסם 2016 ביולי 29 שנים Act of Aggression: Reboot Edition Grey Goo: Definitive Edition 8Bit Soldiers Ashes of the Singularity Homeworld: Deserts of Kharak
פורסם 2016 ביולי 29 שנים ההיצע באמת די קטן לעומת שנים קודמות וחבל. אני עדיין מתפלל לקבל Warcraft 4. אגב אם לא שיחקת בשלישי מסיבה כלשהי יש לו את אחת העלילות הכי מרתקות בגיימינג אי פעם בנוסף לגיימפליי משובח להפליא. @SilentBob איך Ashes of the Singularity Homeworld: Deserts of Kharak ?
פורסם 2016 ביולי 29 שנים מחבר ציטוט Act of Aggression: Reboot Edition Grey Goo: Definitive Edition 8Bit Soldiers Ashes of the Singularity Homeworld: Deserts of Kharak אני אבדוק את Homeworld: Deserts of Kharak ,על השאר לא עפתי כל כך אני חייב לציין,תודה על ההלצה אני אחזור מהעבודה ואני אבדוק אותו !
פורסם 2016 ביולי 39 שנים כן, אם כבר מדברים על העתיד הלא רחוק... יש את Civilization 6 שמגיע (לא RTS, אבל ממכר הרבה יותר ועם אלמנטים דומים שמצריכים המון תכנון, טקטיקה וחשיבה) Spellforce 3 Halo Wars ו-Halo Wars 2 רימייק מעריצים ל-Warcraft 3 השוק בהחלט לא פורח כמו שהיה פעם, אבל עדיין יש לו עתיד, וגם הווה, לא רעים בכלל.
פורסם 2017 באפריל 258 שנים מחבר ?any update regarding those types in 2017 נערך 2017 באפריל 258 שנים על-ידי NoobSAviv
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.