עבור לתוכן

המהרה של Radeon 7950

Featured Replies

פורסם

היי,
אני רוצה לעשות המהרה של כרטיס המסך מדגם Radeon 7950 בעזרת התוכנה המקורית של AMD למקסימום האפשרי, הכרטיס כרגע עם הקירור המקורי, האם מומלץ לשדרג את הקירור לפני ההמהרה? ואם כן, איזה קירור מומלץ?

לאילו דברים נוספים עלי לשים לב?

פורסם

מה זה קירור מקורי, מפוח עם מאוורר אחד? איזה חברה ואיזה דגם?

יש לי כרגע את הכרטיס הזה זמני, אני עובד על תדר ליבה 1100Mhz

ותדר זכרון 1350Mhz

וזה עם התוכנה העדכנית של AMD

הכרטיס שלי לא עובר את ה67 מעלות. (לא כדאי להגיע ל70+)

אבל יש לי כרטיס עם קירור winforce2 של Gigabyte שזה 2 מאווררים על גוף קירור פתוח

פורסם
  • מחבר

Sapphire 7950, כנ"ל קירור כפול רק מדגם אחר כלשהו :)

פורסם

תעשה עם התוכנה של sapphire יש להם תוכנה מעולה לאוברקלוק שנקראת TRIXX .

תבדוק לפני את הטמפרטורה במאמץ אם היא בין 60-70 מעלות תתחיל באוברקלוק ללא צורך להחליף קירור (תלוי עד לאן אתה רוצה להגיע).

תתחיל לעלות תדר ליבה ללא העלאת מתח עד שלא יהיה יציב ואז תוסיף מתח עד שתגיע ליציבות ותבדוק טמפ' במאמץ, ברגע שתגיע לתדר שמתאים לך עם הטמפרטורה הנכונה תתחיל להעלות את תדר הזיכרון . 

פורסם
  • מחבר

TRIXX  קורסת או תוקעת את המחשב בכל הפעלה שלה.
כרטיס המסך במנוחה עומד על 47-50 מעלות, נראה לי מסוכן להתחיל מהנקודה הזאת לעשות  אוברקלוק ללא טיפול מקדים בקירור.

פורסם
ציטוט של Zyabra

TRIXX  קורסת או תוקעת את המחשב בכל הפעלה שלה.
כרטיס המסך במנוחה עומד על 47-50 מעלות, נראה לי מסוכן להתחיל מהנקודה הזאת לעשות  אוברקלוק ללא טיפול מקדים בקירור.

אני לרוב עובד עם MSI AFTERBURNER אבל עם כרטיסים של SAPPHIRE אני עובד עם TRIXX ללא שום בעיה, ניסית את הגירסה העדכנית? 

בקשר לטמפרטורה , לכרטיס הזה יש כמה שנים ויש מצב להחלפת משחה (אני זוכר שאצלי במנוחה היה 34-38 מעלות).

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים, הזמנתי משחה טרמית, עד שהיא תגיע אנקה את כל מערכת הקירור עם קומפרסור ונעשה המהרה לכרטיס המסך אחרי החלפת המשחה הטרמית.
עד אז אסתדר עם מה שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים