פורסם 2016 ביולי 19 שנים שלום, ברצוני לרכוש נתב שיחליף את ה-TP-LINK WR541G שיש ברשותי. המטרה היא לשדרג את מהירות ה-WIFI בבית ע"מ להגדיל את מהירות ההעברת הקבצים שבין המחשבים ב-LAN. לאחרונה קניתי את ה-Edimax BR-6228NS, אך מסתבר שהוא פשוט לא יודע/איטי מדי לעבוד בחיבור עם חייגן. לוקח לו 20 שניות להיכנס לגוגל + פינגים עם איבוד מידע. בהתחלה חשבתי שקיבלתי נתב תקול אך זה התבדה בהחלפת הנתב. אח"כ ניסיתי את הנתב TP-LINK WR741ND. הוא עובד אך הטווח שלו לא מספק את הסחורה. לכן אבקש עזרה במציאת נתב מתאים. תודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2016 ביולי 19 שנים מה הטווחים המדוברים? מה זאת אומרת לא מספיק חזק? מה התקציב? אין הרבה אפשרויות איכותיות שכוללות מודם אם אתה חייב מודם ראוטר תוכל להסתכל על ה 9970 שתומך וקטורינג אופציה נוספת היא להישאר עם מה שיש לך אך במוד bridge ואחריו לשים נתב איכותי. קח בחשבון שעל מנת לתמוך במהירות העברה גבוהה כל ההתקנים בבית צריכים לתמוך בתקנים החדשים ביותר המהירות תוגבל תמיד לתקן/מכשיר האיטי ביותר. Sent from my LG-H850 using Tapatalk
פורסם 2016 ביולי 29 שנים מחבר הטווח צריך להיות באותה המידה של הראוטר הנוכחי שלי. אני מאמין שעד 150 ש"ח יספיק. אין צורך במודם. כרגע המודם שלי הוא Aztech 600e. מה זה וקטורינג? ציטוט של yotam.m המהירות תוגבל תמיד לתקן/מכשיר האיטי ביותר כלומר המהירות הכללית תוגבל לכולם או למכשיר הספציפי? והאם יש אפשרות לחבר את ה-WR541G בשרשור עם WR741ND דרך ה-WIFI? בשביל להגדיל את הטווח?
פורסם 2016 ביולי 29 שנים http://www.telecomnews.co.il/התרגיל-לחיסול-השוק-הסיטונאי-כבר-כמעט-מוכן-קוראים-לו-Vectoring.html יש שם גם בולשיט אבל הסבר נחמד על הטכנולוגיה בכל מקרה אם אתה לא צריך מודם כל ראוטר סטנדרטי יעשה את העבודה בכל מקרה בקתציב הנל לא תמצא מכשירים חזקים. מהירות העברת הנתונים תוגבל למכשיר האיטי ביותר אם מדובר במכשיר קצה אז רק בינו לבין הנתב אם מדובר על נתב בתקן G כמו שיש לך כרגע אז מדובר על כל הרשת. Sent from my LG-H850 using Tapatalk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.