עבור לתוכן

התייעצות לגבי עבודה

Featured Replies

פורסם

נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה  ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? 

אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ?

למישהו יש ניסיון בזה ? 

פורסם

בתכל'ס חברה עושה מודעת דרושים.

לאותה המשרה תיהיה מודעה מטעם החברה עצמה ומטעם 100 מיליון חברות כוח אדם והשמה.

הם פשוט מעבירים את הפרטים שלך ואם הם זכו במזל אתה תלך להתראיין כמועמד מטעמם.

יש מקרה אחר שחברה כלשהי עושה פרוייקט או מבצעת תפקוד לש מחלקה בתוך חברה ואז לפני שהם יכולים להכניס מישהו לעבוד שם האיש מקצוע שעובד ישירות בחברה צריך לאשר אותך.

נתקלתי בזה ובזה פשוט תמשיך לשלוח ולנסות להתקבל למקום כלשהו בסוף תגיע.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה רושם היא לא יכולה לקבוע לי ראיון עבודה אלא רק לשלוח קורות חיים בשמי ומי שקובע באמת את הראיון העבודה זאת החברה עצמה ?

היא רק עושה סינון ראשוני אם בכלל לשלוח אותי אליהם ?

אני רק רוצה לציין שזאת חברה כח אדם שמתמחה בשירותי מיחשוב לא היא אמורה לעשות את הסינון ? , החברת כח אדם לא יכולה לשלוח אותי לראיון עבודה בלי הסינון / האישור של החברה ?

פורסם

תלוי,

אם זה המקרה השני אז היא יכולה להביא אותך לראיון. אם זה סתם כוח אדם סביר להניח שהיא מעבירה את קורות החיים שלך פשוט הלאה.

ההבדל בינה לבינך שאם היא מעבירה את קורות החיים שלה יש לה אינטרס שתתקבל כדי שהיא תקבל פרמיה.

פורסם
  • מחבר

היה לי מוזר שהיא " הכח אדם " התקשרה אלי ב 17:30 בערב 

שאני חושב על זה הגיוני שהיא מעבירה את הקורות חיים אליהם , אחרת היה כיאוס , לא יודע זה מבאס לחשוב שהיא אומרת " העברתי את הקורות חיים שלך למנהל גיוס " ובעצם זה סתם חארטה אני מעדיף שיגידו לי בפנים לא מתאים מאשר יחרטטו אותי ..

אני אחכה אולי באמת היא צריכה לקבל אישור של הצד השני , לא יודע ...

אם מחר בוקר - צהריים לא חוזרים אלי זה סתם בולשיט , אם לא חוזרים אלי ישנה אפשרות שהיא באמת שלחה אבל הם " החברה " לא מעוניינת למרות שזה נראה סיכוי קלוש אני מאמין שאם הכח אדם שולח את הקורות חיים 90 אחוז שהחברה חוזרת חזרה למבקש העבודה

פורסם

זה לא קשור.

הרבה פעמיים מגייסות רק עושות סינון ראשוני מאוד ולאחר מכן מעבירות את קורות החיים למנהל המשרה או למנהלת כח אדם לסינון.

הרבה חברות גדולות עובדות ככה, לדוגמה מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

אני מסתכל באתר THE WORKER יש טכנאי מחשבים שמרוויחים 8.5 עד 13 ברוטו בתור טכנאי מחשבים איך זה ? לא מבין את זה ולי מציעים רק 6 - 6.5

8.5 - 13 ברוטו זה לא שכר של מנהל רשת ? מהנדס רשת ? גאון מי שמרכיב מחשבים או מתקן ומקבל 13 ברוטו זה מפעל הפיס .

http://www.theworker.co.il

פורסם

מופיע באתר 7,420 שכר ממוצע לטכנאי מחשבים.

פורסם
  • מחבר

" טלפוניקה דיגיטל ישראל " טכנאי מחשבים מרוויח שם 15,000 אלף שקל מטורף זה כמו איש סיסטם / מהנדס רשת פשוט מדהים איך זה יכול להיות ? 

תסתכלו על המשכורות וזה רק טכנאי מחשבים :

4.PNG

5.PNG

6.PNG

7.PNG

איך מגיעים למשכורת כזאת ? 22,000 אלף שקל , אלביט מערכות ? מדהים 

יכול להיות שסתם רשמו את זה , עוד לא ראיתי " טכנאי מחשבים " שמקבל יותר מ 7 ברוטו , כל פעם שאני נכנס לאתרים מהסוג הזה אני רואה משכורות שלא קשורות למציאות 

פורסם

אתה יוצא מנקודת הנחה שהאתר הזה אוטנטי ושצריך להציג תלושי שכר של שנה בשביל לתת להם את הנתונים.

מניסיוני בחיפוש עבודה ודיבור עם אנשים בתחום טכנאי מחשבים (שהוא רק טכנאי) מרווייח באיזור ה 6500 ברוטו במקרה הטוב למשרה מלאה.

אם אתה רוצה יותר זה כבר לכיוון של סיסטם, שרתים וארגוני. אבל צא מנקודת הנחה ששם האחריות גדולה יותר, אתה צריך ידע נרחב ויכולת להתמודד עם דברים שאתה לא מכיר בשלוף וכמובן להיות מוכן למקרי חירום מעבר לשעות העבודה.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט אם ללמוד במכללה " מנהל רשת / מהנדס רשת " או פשוט לשלם למישהו וללמוד מעשי את המקצוע ללא תעודה .

מניסיון שלי הלימוד המעשי שווה יותר מהתעודה ראיתי אנשים עם תעודות שאין להם מושג במחשבים 

פורסם

תעודה זה בשביל להתקבל לעבודה, בתכל'ס אתה אמור לדעת מה אתה עושה אבל הסיבה היחידה של התעודות האלה זה לפתוח לך דלתות.

בקשר לקורסים מאוד מאוד תלוי מי המרצה.

אני לומד עכשיו מנהל רשתות אגב.

פורסם
  • מחבר

דווקא בתחום " טכנאי מחשבים " ב 90 אחוז מהמקומות שהייתי לא מבקשים תעודה רק ניסיון

רק במקומות על רמה או ממשלתיים כן מבקשים .

בכל האוואטסורסינג שהייתי לא ביקשו 

חשבתי לקחת מהנדס רשת או מנהל רשת ולשלם לו באופן פרטי , אני בטוח שהשם " מנהל מהנדס רשת " זה שם מפוצץ למשהו שאפשר ללמוד אותו דיי בקלות , לא נראה לי שזה משהו כל כך מסובך .

סתם למשל מעולם לא התעסקתי עם AD אקטיב דירקטורי ואני יודע שזה חרטה ממה שסיפרו לי לפעמים ידע שאפשר להשלים אותו בחצי שעה מונע מהבנאדם להתקדם בחיים 

פורסם

התכוונתי לתעודה מעל טכנאי מחשבים כמו MCSE (ניהול רשתות בסביבה ארגונית מבוססת מיקרוסופט) או CCXX (הסמכות סיסקו שונות לניהול רשתות עם ציוד סיסקו) וכיו"ב.

פורסם

עם גישה כזאת הייתי אולי מגייס אותך לצוות הנקיון של החברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים