פורסם 2016 ביוני 299 שנים אני רוצה להזמין מ-AMAZON מוצר בשווי של 30 דולר וב-BUY2USA יוצא מחיר סופי של 60 דולר. יש שירות אחר שניתן להזמין דרכו? המוצר די קטן - מפצל HDMI שנותן לחבר כבל של אוזניות.
פורסם 2016 ביוני 299 שנים בדילטס כמו שציינו מעלי ניתן לשלוח בדואר אווירי רגיל ללא מעקב החל מ-$2.5 בלבד למוצר כזה קטן זה יכול להיות שווה. אבל תבדוק אם אין באיביי למשל מוצר כזה שיכול לענות על אותם צרכים ישירות לארץ.
פורסם 2016 ביוני 309 שנים מחבר ציטוט של d30DK בדילטס כמו שציינו מעלי ניתן לשלוח בדואר אווירי רגיל ללא מעקב החל מ-$2.5 בלבד למוצר כזה קטן זה יכול להיות שווה. אבל תבדוק אם אין באיביי למשל מוצר כזה שיכול לענות על אותם צרכים ישירות לארץ. קודם כל תודה על ה- DealTas. חיפשתי ולא מצאתי. תוכלו בבקשה לעזור לי? בעיקרון אני צריך רק יציאת אוידיו פשוטה בלי optical (ורצוי בלי). וזהו. תודה. נערך 2016 ביוני 309 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2016 ביוני 309 שנים מחבר ציטוט של Milford Cubicle תזמין מאמזון גרמניה, תהיה לך אפשרות של משלוח נורמלי. אבל עדיף פשוט מאיביי. נכון שכחתי מEBAY בכלל. ניסיתי כל מני AMAZON - צרפת, גרמניה, אנגליה. או שחסר שם את המוצר או שגם לא זמין לארץ.
פורסם 2016 ביולי 29 שנים shipito. חברה בינלאומית, משלוח לחבילות גדולות יוצא יקר יותר מהמתחרים, אבל זולים יותר בחבילות קטנות.
פורסם 2016 ביולי 79 שנים אם זה עדיין אקטואלי: www.ebay.com/itm/142043087399 נערך 2016 ביולי 79 שנים על-ידי גליום ניטריד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.