עבור לתוכן

הכוונה לבחירת סמארטפון משתלם - עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה.

התקציב די גמיש

לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך.

אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות.

בעיקר מכוונת למכשיר משתלם.

חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים.

כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר.

אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד...

בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון שזה היה הדור הראשון עם מעבד בעל 2 ליבות (והוא הוכיח את עצמו - המכשירים בעלי ליבה אחת נהיו חלשים מידי מהר מאד).

הרושם שלי הוא שכיום לא נחוץ לקנות את הכי חדש/יקר כדי שיחזיק מעמד.

מבחינת גודל ומשקל - לא גדול או כבד בהרבה מגלקסי 2, ואפשר גם קצת יותר קטן

מכשיר גדול בהרבה לא יהיה לי נוח ביד ולא יכנס לי לכיס.

הכבדים גם לא נוחים לי.

תכונות כלליות:

חיי בטריה טובים - שיחזיק בנוחות 16-20 שעות על הטענה, בשימוש בינוני (גלישה ומסך מידי פעם + שיחות).

מצלמה מהירה ואיכותית - לא חייבת להיות הכי מתקדמת שיש, אבל מהירה, נוחה לשימוש ומוציאה תמונות שנראות טוב גם על מסך מחשב.

פלאש למצלמה אחורית / פנס

מסך ברור גם באור יום

נפח אחסון לא קריטי לי - מעולם לא היה לי צפוף על המכשיר הנוכחי

תודה רבה!

פורסם

האמת שפשוט כמעט לא קיימים טלפונים קטנים עם מסכים מתחת 5 אינץ ורוב מה שיש זה דגמים ברמה די נמוכה ככה שקשה למצוא משהו שאפשר להמליץ עליו. מה שעולה לי לראש זה Sony Xperia Z5 Compact ו-iPhone SE שניהם עולים קצת מעל 2000 שקל, לא התמורה הכי טובה לכסף אבל אם את מתכוונת להחזיק אותם הרבה שנים אז זה פחות משמעותי.

פורסם

Xiaomi redmi 3 Pro

שנמכר בארץ באזור ה1200 יהיה לדעתי בחירה טובה, הוא באותו העובי כמו הS2, גבוה ממנו ב14 מ"מ ורחב ממנו ב3.5 מ"מ.

כלומר בעיקרון הם בגודל זהה(1.4ס"מ לגבוה לא נראה לי הפרש) רק שאת מקבלת מסך גדול יותר(5 אינץ'), מעבד שנותן אחלה ביצועים של קוואלקום (חשוב לשים לב שאת קונה את הגרסה של QUALACOM),סוללה חזקה, 3 ג'יגה ראם(חשוב לשים לב שקונים את גרסאת הPRO) ,תמיכה בטכנולוגיות המיקום של ארה"ב,סין ורוסיה וחיישן טביעות אצבע וכל זה במעטפת מתכתית.

לא מצליח לחשוב על דגם משתלם יותר..

בהזמנה מחו"ל , אם כוללים תשלום מכס , יצא 850 ש"ח,בלי מכס עוד יותר זול

פורסם
  • מחבר

עושה רושם שהדרישה הכי בעייתית שלי היא הגודל...

אם הייתי מוכנה להתרגל למכשיר גדול יותר, האם זה היה משנה את ההמלצות?

פורסם
  • מחבר

לפי הסקירה הזו, ה Xiaomi הוא לא מה שאני מחפשת:

http://www.androidauthority.com/xiaomi-redmi-3-review-679545/

הם טוענים שהמצלמה מייצרת צבעים מעוותים, קשה לראות את המסך באור יום, והביצועים מגמגמים כבר עכשיו.

אשמח לשמוע אופציות נוספות, חזקות יותר, גם של טלפונים יותר גדולים (לא נוטים בבקשה)

תודה!

פורסם

יש את האח הגדול של ה-redmi 3 Pro עם מסך גדול יותר ומעבד חזק יותר

http://www.androidauthority.com/xiaomi-redmi-note-3-review-664631/

ומשם זה כבר קפיצת מדרגה למכשירי הדגל של החברות השונות שהרבה מהם 5.5 אינץ ומעלה גם אם לא כתוב עליהם במפורש note. מבין המכשירים החזקים ששווה להסתכל עליהם:

oneplus 3 יצא רק עכשיו עם חומרה של מכשיר דגל במחיר סביר יחסית (400$ בחו"ל) אבל הוא מכשיר גדול (5.5 אינץ).

lenovo zuk z2 מכשיר יותר קטן עם מסך 5 אינץ ומפרט מאוד דומה. המחיר נמוך יותר (300$ בערך) ועדיין אין עליו ביקורות רציניות.

xiaomi mi5 מכשיר הדגל של החברה עם מסך 5.2 ומפרט כמו שני הקודמים בערך, אני קצת מסתייג מלהמליץ עליו כי במבחני כיפוף ועמידות הוא די נכשל, לקנות אותו רק אם את מסוג האנשים ששומר ממש טוב על המכשיר.

פורסם

אני דיברתי על גרסאת הpro עם 32 אכסון ו3 ג'יגה ראם. 

http://www.gizmochina.com/2016/04/16/xiaomi-redmi-3-pro-review/

מאוד מאוד מרוצים ממנו. 

יש גם את מייזו מי 6 שאני לא חושב שיעמוד בתקציב אם קונים בארץ

כנ"ל לגבי הוואווי  החדש עם 2 המצלמות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים