עבור לתוכן

לא מתחבר לי למשתמש בכניסה הראשונה לדף הראשי של האתר

Featured Replies

פורסם

בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר.

אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר.bandicam 2016-06-25 00-38-33-042.jpg

זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...

פורסם
ציטוט של Epidem

זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...

לאן עפת...?

כשאתה נכנס למערכת אתה מסמן את "זכור אותי"?

אתה מתחבר דרך יוזר וסיסמה רגילים או דרך פייסבוק/גוגל?

לא הבנתי, אחרי ריפרש של העמוד הראשי (בלי ביצוע שום פעולה אחרת) הוא מיד מזהה אותך כמחובר?

פורסם
  • מחבר

אני פשוט מראש רשמתי את זה אחרי שראיתי פה כמה אנשים מעירים על חוסמי פרסומות חחחח

סליחה על התוקפנות..

וכן בדיוק מה שרשמת פה

ציטוט של Milford Cubicle

לא הבנתי, אחרי ריפרש של העמוד הראשי (בלי ביצוע שום פעולה אחרת) הוא מיד מזהה אותך כמחובר?

יוזר רגיל, וכמובן שמסמן זכור אותי.

ויותר פרטני

כל פעם שאני נכנס לאתר מSession חדש (פותח את הדפדפן אחרי שהוא היה סגור) אז בדף הראשי של האתר זה לא מזהה אותי, אם לדוגמא אני נכנס לכתבה כלשהי שם זה כבר כן מזהה אותי ללא שום פעולה מיוחדת

דווקא F5 לא עובד אבל אם סתם לדוגמא אני לוחץ בפעם השנייה על הסימניה של HWZONE ונכנס לאתר אז זה כן מזהה

נ"ב עשיתי עכשיו את אותו הניסוי גם דרך FF וגם דרך EDGE ובשניהם המצב זהה לכרום ז"א אומרת או שהבעיה אצלי במחשב או שיש איזשהו באג במערכת

פורסם

תופעה מעניינת... עכשיו זה אמור להיות בסדר.

יכול להיות שתצטרך להתחיל session אחד נוסף כדי שהקוקי במערכת של האתר יתעדכן וישמר לאורך זמן (כמו זה של הפורום) במקום ל-session.

תודה :)

(גם תודה על הטיפ על זה שאתה חוסם את שרת הפרסומות דרך קובץ ה-hosts, מוזר שחוסם-החוסם-פרסומות שלנו לא מזהה את זה... בבדיקה :P )

פורסם
  • מחבר

אכן העלתי פעם אחת סשן ולא עבד, העלתי סשן נוסף וכבר בדף הראשי היה לי את היוזר מחובר!

לגבי החוסם-חוסמי-פרסומות שלכם, בהצלחה חחחח 

אם כן תצליח ללמד אותו לזהות איכשהו קובץ hosts שחוסם כתובות לשרותי הפרסומות שלכם אני אלמד את הדפדפן\המחשב שלי לנטרל את הסקריפט שלך :)

אני לא סובל פרסומות, ואעשה הרבה מאמצים כדי שלא יציקו לי לגבי זה :P

אם חסר לכם כסף לתחזוקת האתר תגיד לי, מקסימום נתרום כמה שקלים חח

פורסם

לא קשה לזהות שסקריפט מסויים לא נטען, פשוט החוסם-חוסם-פרסומות טוען את כל המלכודות-דבש שלו לוקלית.. פשוט צריך לשים אחד גם דרך השרתים של dfp.

אני אעשה את זה בהזדמנות :)

אפרופו תרומות, זה באמת סוג של משהו שאנחנו שוקלים. אבל לא בצורה הנואשת הזאת אלא בפורמט של משימות ויעדים, סטייל הד-סטרט.

פורסם
  • מחבר

נו יופי ולא צריך לבלבל בשכל על "תורידו את החוסם פרסומות על מנת לעזור לנו" - כי גם זה נשמע נואש רצח..

אפשר אפילו לעשות מי שתורם היוזר שלו הופך ל"פרימיום" ולא מטרידים אותו עם פרסומות - הגיוני, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים