עבור לתוכן

בעיית חום מטורפת

Featured Replies

פורסם

הקצור אתה לא מסביר כל כך ברור מה שאתה מתכוון

הכי טוב למאורר מכניס בדלת זה בדיוק מול המאורר של המעבד ככה האוויר נכנס בדיוק אליו

מאורר חזק ומרעיש זה ה SMART CASE FAN הייתי עם כמה כאלה כמה חודשים ופשוט נשבר לי הם מרעישים בטירוף אבל הם עושים את העבודה בצורה לא נורמלית הם פשוט מצויינים

אם אתה רוצה שקט ואיכותי יש לך את ה ENERMAX ואם אתה רוצה סתם משהו זול יש את הג'נרי שזה חסר חברה..

את הננו בלו אתה יכול לקנות אצל zigzag2000.co.il כמו שאר המאוררים

אל תגע בציוד יד שניה חבל לך על הזמן לא משחות לא מאוררים לא הייתי ממליץ..

אני יחפש לך תמונה של חיבור מאורר בשרשרת שתבין למה זה לא תופס יציאה בספק אלה מתחבר לאחד קיים בלי להפריע

מאוררים רגילים לא יעמיסו לך על הספק, הSMART קצת יותר, אבל קשה לי להאמין שזה מה שיגרום לו לקרוס..

עריכה: לא שמתי לב שענו על רוב הדברים לפני לחצתי על תגובה לפני זה בכל מקרה הינה תמונה שתראה לך מה זה חיבור בשרשרת

כל חץ אדום מציין מולקס אחר נפרד, העליון אתה יכול לראות שהוא לא בשימוש הוא פנוי

ה2 מתחתיו מחוברים ביחד ונשאר להם ראש ריק בסוף

וה2 הכי תחתונים מחוברים ביחד והראש האחרון מחובר להרדיסק

בבשביל שתבין, הראש שמחובר להרדיסק הוא לא מהספק הוא ממאורר כלשהו שחובר ל"תחת" שלו החוט מהספק..

פורסם
  • מחבר

הספק שלי הוא ג'נרי 300W נתחיל בזה, יעמוד בעוד מאוורר?

לגבי המשחה קיבלתי. אני אקנה ישר מחנות כנ"ל למאווררים.

עוד שאלה לגבי החיבור לחשמל (ועוד לחשוב שבזמנו למדתי במגמת חשמל - טוב נו למדתי רק שנה ואז ברחתי משם מהר).

ממה שאני הבנתי (וראיתי - תודה על התמונה!) שכל עוד שיש לי חיבור פנוי (מולוקוס?) לשם אני מחבר מאוורר. אחד מתחבר לשני לא?

זה לא מסוג הדברים: שמחברים -> עובד -> יופי. לא עובד -> מחברים לאחד אחר?

איפה כדאי להתקין את המאוורר הראשון למעלה לכיוון ה"טוסיק" של המארז, מעל המאוור המוציא במאחור ומעל המעבד?

ואז להמשיך (במידה ואני אקנה עוד מאוורר ) בדלת. שוב מאחור שיכניס אוויר ישר לתוך המעבד? יהיה לי שם 3 מאווררים 1ישר בטוסיק 1 על הדלת כמעט בקצה ואחד בדיוק באותו הקו של זה על הדלת, אחד על הגג.

שהחלק האחורי שלי לא יתרומם בטעות. ;)

פורסם

כל החיבורי מולקס באים מאותה נקודה בספק אין סיכוי שזה יעבוד בנקודה אחת ובשני לא אלה אם כן המולקס עצמו פגום שזה כמעט ולא קורה

אי אפשר לנחש מה הספק שלך סוחב אם לא כתבת מפרט, מאוררים זה לא מה שיעמיס עליו אם אין לך חומרה כבדה

יש לך ספק ג'נרי ככה שבוא נגיד שבאפקטיב שלו הוא לא נותן אפילו 200-250 יציב

שוב אני לא מבין אותך מה זה למעלה לכיוון הטוסיק של המארז

למי מה שהבנתי אל כיוון הטוסיק מעל המעבד והמאורר מוציא

יש 2 אפשרויות או מאורר ממש מתחת לספק

או מאורר מקדימה במקומות של הסידירומים..

בקיצור אם תביא שירטוט קצר זה יעזור לי להבין

אולי אחרים הבינו אני קצת התבלבלתי מכל מה שרשמת..

פורסם
  • מחבר

אוקי ביקשת סרטוט:

אני אתן הסבר, הריבועים הכחולים זה המאווררים שיש כרגע, הקטן זה המעבד ולידו (זה ה"טוסיק" של המארז) מאוורר שקיים (נראה לי 80) הירוק והאדום אלו המאווררים שאני עתיד לשים. ואפשר לראות שהם החלק האחורי של המארז. הירוק הבנתי מכם עדיף קודם כי הוא מוציא אוויר גם מאזור הספק שנמצא מעל המאוורר הכחול (ובעצם כמו אצל כולם -> מאחור בחלק העליון) וגם מהמעבד. אני אקנה מאוור 120 טוב.

לגבי הספק. אולי עדחף להשקיע בספק טוב וזהו?

כמו זה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1132 או הדגם מעליו.

ואז אני יכול לחבר בבטחה גם את המאוורר לפי התרשים האדום. אני אקנה שם 80 והוא יהיה בדיוק מול המעבד (הכחול הקטן) ויכניס עליו אוויר.

פורסם

דבר ראשון לך על הדגם היותר יקר קצת של הספק (זה שעולה 170-180 הוא יותר טוב)

הבנתי פחות או יותר חוץ מהריבוע הירוק שהוא בגובה של הספק והוא משום מה בדלת הימינית (איפה שנמצא הלוח אם.)

אני יגיד לך דבר כזה עזוב אותך מהמאורר הזה שלא קשור לעולם תעשה מאורר בדלת מול המעבד

ועוד מאורר בגג בין הספק לסידירום בגג!!

ואתה מסודר..

פורסם
  • מחבר

טוב חברים לאחר התיעצויות רבות קניתי בזיג זג את רשימת המצרכים הנ"ל:

מחיר

מחיר

1 HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU

1 Nanotherm BLUE II

2 ENERMAX UC-9FAB 92x25 Ball Bearing fan clear fan

הספק יחזיק 4 מאווררים CD (שהוא גם צורב) כונן 1.44 ולוח אם. לא?

הכרטיס מסך הוא מובנה.

המון תודה על ההמלצות. נרכיב הכל ונראה לאן הטמפ' תרד, וסוף כל סוף נחזור ל OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים