פורסם 2016 ביוני 189 שנים היי אני מחפש לקנות קונסולה אחרי שנים של מחשבי גיימינג אקסטרים אני אוהב גרפיקה יפה וזה בערך הדגש התקציב עד 2000 שקל יש המלצות אשמח גם ללינקים לחנויות אם יש או אפילו יד שניה אבקש להגיד למה אתם ממליצים לדעתכם תודה מראש לכולם
פורסם 2016 ביוני 189 שנים אם אתה רוצה קונסולה למשחקים זה רק PS4 , בתור אחד שמחזיק PS1/2/3/4/ PSP אין יותר טוב הכוח של הקונסולה הזות יותר חזק וגם יש יותר כותרי משחקים טובים , רוב הכותרים של XBOX הם מחוונים לקוון הקינקט ( החישן תנועה ) וגם היכולות שלו יותר חלשות . אם אתה מיתקוון לקינות PS אז חכה קצת עד שתצא הגירסה החדשה והיותר חזקה . מקווה שעזרתי . (-:
פורסם 2016 ביוני 199 שנים אני דווקא חושב אחרת. אין תאריך משוער כרגע כמה שאני יודע, רוב הסיכויים שלא נראה את הקונסולה על המדפים ב2016. הבעיה היא שהמחיר שלהם (לפחות בארץ) יהיה בשחקים. לדעתי האישית, אם בא לך ps4,אז תקנה עכשיו ותהנה. גם ככה המחירים די נמוכים וישנו גל מצוין של משחקים טובים מאוד בדרך. לי אישית, יש ps4 וממש לא מזיז לי שיוצאת הגרסה המחוזקת, שכן sony התחייבו שכל המשחקים יצאו לשתי הקונסולות, וגם ככה הטלוויזיה שלי היא FHD. נערך 2016 ביוני 199 שנים על-ידי OvO
פורסם 2016 ביוני 209 שנים @mj23 ממש לא גרוע, אדרבה, יש מצב שאני אקנה גם xbox one הקיץ. (מתלבט בין זה לבין כרטיס מסך חדש לבין שניהם). האקסקלוסיביים שלו קורצים לי מאוד. העניין הוא שהיציאה של הxbox one הרזה ממש קרובה, אך יוצאת אחרי הביקור שלי באילת בעוד חודשיים. מה שכנראה יוריד את זה מהפרק. לדעתי זה עניין של העדפה של הבלעדיים. 90% מהמשחקים חופפים. ה10% הנותרים הם הבלעדיים. לך עם מה שמעניין אותך. נכון שהps4 היא קצת חזקה יותר אבל זה שטויות, תאמין לי שההבדל ברזולוציות בפועל הוא שולי (בקונסולות), לפעמים כדי להדביק את הפער, משחקים בxbox עובדים על רזולוציה נמוכה יותר (עם upscale), לפרקים או תמיד, אבל זה לא כ"כ מורגש בטח לא על טלוויזיית ענק. דוגמה לאקסקלוסיביים דומיננטיים ומובהקים: (יש עוד המון אבל פחות מוכרים) -לסוני יש את uncharted, bloodborne וgod of war. -לאקסבוקס יש את gears of war ו halo ,deadrising שחלקם אגב יצאו גם לחלונות 10. פיצ'רים: -לסוני יהיה בקרוב מאוד VR, בעוד מייקרוסופט בינתיים רק זוממים משהו בכיוון. -לאקסבוקס יש תמיכה לאחור במשחקי xbox360 בחינם (אם יש לך אותם), מה שמרחיב את הספרייה בצורה נכבדת. לסוני יש משחקי ps2 בתשלום (מעאפן מצידם). -בשתי הקונסולות הonline עולה כסף ובשתיהן השירות טוב ונותן משחקים חינם, שפתוחים לשימוש רק למשך תקופת המנוי (יש לציין כי הם מצטברים ולא נמחקים). -לשתי הקונסולות יש אפשרות להזרמה למחשב, אך בxbox זה יותר פשוט כנראה כי זה מובנה בחלונות 10, בעוד שבסוני צריך להתקין אפליקציה. -הקינקט של הxbox כנראה עדיף על המצלמה של הסוני אבל אני לא בקיא בזה כ"כ. -יש הטוענים שהשלט של הxbox יותר נוח מהשלט של הסוני, ויש לו סוללות נשלפות לעומת השלט של הסוני ששם הסוללה מובנית. -השלט של הסוני לעומת זאת מכיל מסך מגע, תאורה בצבעים שונים, חיישן תנועה ורמקול מובנה, שמוסיפים דברים נחמדים בחלק נכבד מהמשחקים. -לגבי מערכת ההפעלה לא ארחיב, כי לדעתי בשני הקונסולות מותקנת מערכת טובה שמתאימה לצורכי הקונסולה. ניסיתי להיות מאוזן כמה שיותר ולא מוטה לטובת הsony (למרות שיש לי ps4 ) . אני בטוח ששכחתי עוד דברים אבל, אני מקווה שכל זה יעזור לך להחליט. נערך 2016 ביוני 209 שנים על-ידי OvO
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים אני גם מעוניין לקנות פלייסטיישן 4 או אקס בוקס1 .. חיפשתי עכשיו בחנות PSN פיפא 17 והם דורשים על זה 400 שקל O_O זה פסיכי. האם אפשר לקנות CDKEY למשחקים כמו למחשב? והאם אתה יכול להרחיב על המנוי החודשי של האינטרנט. מה זה כולל כמה זה עולה וכו'. תודה.
פורסם 2016 באוקטובר 199 שנים ציטוט של OvO @mj23 ממש לא גרוע, אדרבה, יש מצב שאני אקנה גם XBOX one הקיץ. (מתלבט בין זה לבין כרטיס מסך חדש לבין שניהם). האקסקלוסיביים שלו קורצים לי מאוד. העניין הוא שהיציאה של הxbox one הרזה ממש קרובה, אך יוצאת אחרי הביקור שלי באילת בעוד חודשיים. מה שכנראה יוריד את זה מהפרק. לדעתי זה עניין של העדפה של הבלעדיים. 90% מהמשחקים חופפים. ה10% הנותרים הם הבלעדיים. לך עם מה שמעניין אותך. נכון שהps4 היא קצת חזקה יותר אבל זה שטויות, תאמין לי שההבדל ברזולוציות בפועל הוא שולי (בקונסולות), לפעמים כדי להדביק את הפער, משחקים בxbox עובדים על רזולוציה נמוכה יותר (עם upscale), לפרקים או תמיד, אבל זה לא כ"כ מורגש בטח לא על טלוויזיית ענק. דוגמה לאקסקלוסיביים דומיננטיים ומובהקים: (יש עוד המון אבל פחות מוכרים) -לסוני יש את uncharted, bloodborne וgod of war. -לאקסבוקס יש את gears of war ו halo ,deadrising שחלקם אגב יצאו גם לחלונות 10. פיצ'רים: -לסוני יהיה בקרוב מאוד VR, בעוד מייקרוסופט בינתיים רק זוממים משהו בכיוון. -לאקסבוקס יש תמיכה לאחור במשחקי xbox360 בחינם (אם יש לך אותם), מה שמרחיב את הספרייה בצורה נכבדת. לסוני יש משחקי ps2 בתשלום (מעאפן מצידם). -בשתי הקונסולות הonline עולה כסף ובשתיהן השירות טוב ונותן משחקים חינם, שפתוחים לשימוש רק למשך תקופת המנוי (יש לציין כי הם מצטברים ולא נמחקים). -לשתי הקונסולות יש אפשרות להזרמה למחשב, אך בxbox זה יותר פשוט כנראה כי זה מובנה בחלונות 10, בעוד שבסוני צריך להתקין אפליקציה. -הקינקט של הxbox כנראה עדיף על המצלמה של הסוני אבל אני לא בקיא בזה כ"כ. -יש הטוענים שהשלט של הxbox יותר נוח מהשלט של הסוני, ויש לו סוללות נשלפות לעומת השלט של הסוני ששם הסוללה מובנית. -השלט של הסוני לעומת זאת מכיל מסך מגע, תאורה בצבעים שונים, חיישן תנועה ורמקול מובנה, שמוסיפים דברים נחמדים בחלק נכבד מהמשחקים. -לגבי מערכת ההפעלה לא ארחיב, כי לדעתי בשני הקונסולות מותקנת מערכת טובה שמתאימה לצורכי הקונסולה. ניסיתי להיות מאוזן כמה שיותר ולא מוטה לטובת הsony (למרות שיש לי PS4 ) . אני בטוח ששכחתי עוד דברים אבל, אני מקווה שכל זה יעזור לך להחליט. האקסקלוסיבים שלו שיצאו למחשב והFPS הנמוך להחריד שלו באמת קורצים לך עד כדי כך?
פורסם 2016 באוקטובר 199 שנים @Sylum ראשית, אפשר לחשוב שכולם מעיפים את המשחקים האלה על 60 FPS על המחשבים האישיים שלהם, מה גם ש30FPS שחיק ביותר לפחות לפי הps4 שלי. ושנית לא כל האקסקלוסיביים יצאו או יצאו (בלשון עתיד) למחשב. ואם נחשיב את הפיצ'ר הקול של הxbox - הbackwards compatibily אז בכלל... אז בגדול התשובה היא כן. @proevo4ever אל תטרח אפילו לעיין בחנות הישראלית של הpsn אלא אם כן יש איזה חג נכרי שבגללו עושים מבצעים. פותחים חשבון אמריקאי עם כתובת פיקטיבית. קונים כרטיסי הטענה של 50$ מg2a.com בהרבה פחות וקונים מהחנות האמריקאית. יש שם מחירים יותר נמוכים, וגם מבצעים נהדרים. g2a.com גם מוכרים מנויים לps+ במחירים מגוחכים (לחשבון אמריקאי כמובן), וגם cd-keys למשחקים אבל פחות. כנ"ל לגבי xbox one אני מניח. בנוסף, ישנן חנויות כמו game.co.uk או shopto.co.uk או vgp.ca או play-asia.com כולן חנויות זולות מאוד ומומלצות מאוד. יצא לי הזמין מכולן. לגבי המנוי החודשי (ps+), הוא נותן לך גישה לonline של משחקים, הנחות נאות על כותרים כאלה ואחרים, וגם משחק במתנה כל חודש. המשחקים מצטברים, אך אפשר לשחק בהם רק כל עוד אתה מנוי. הפסקת? אי אפשר לשחק. החזרת את המנוי? שוב אפשר נערך 2016 באוקטובר 199 שנים על-ידי OvO
פורסם 2016 באוקטובר 199 שנים כלומר כדי לשחק Online אני חייב להיות מנוי ל PS+? האם פשוט לפתוח חשבון פיקטיבי עם כתובת אמריקאית? אני לא רוצה שיחסמו אותי מהאונליין. ושאלה חשובה! עוד חודש בלאק פריידי, האם מניסיונך יש מבצעים שווים בארץ?
פורסם 2016 באוקטובר 199 שנים ציטוט של mj23 היי אני מחפש לקנות קונסולה אחרי שנים של מחשבי גיימינג אקסטרים אני אוהב גרפיקה יפה וזה בערך הדגש התקציב עד 2000 שקל אוי... אתה הולך להתאכזב, לרדת ממחשב גיימינג אקסטרים ל-30FPS נעול... חבר למחשב בקר XBOX עם כבל HDMI לטלוויזיה, תקבל חוויית גיימינג של קונסולה מהעתיד.
פורסם 2016 באוקטובר 199 שנים אם אתה אכן יורד ממחשב אקסטרים לקונסולה, יש מצב שתתאכזב אבל יש מצב כמובן שגם לא אני אישית מחזיק גם בps4 וגם במחשב סביר +, ואפילו יש לי כמה משחקים חופפים כגון witcher 3 וbattlefield. בכנות, מבחינה גרפית אני לא מבחין בהבדלים מרעישים. הבדל הFPS טיפה מורגש יותר, אבל לא deal breaker בשבילי. אני מצליח ליהנות בps4 מאוד. בכל אופן, כן. אתה צריך ps+ בשביל לשחק אונליין. ההרשמה לחשבון האמריקאי פשוטה מאוד וחוקית למהדרין ואין חשש לשום באן. יש המון אתרים שנותנים כתובות ציבוריים אמריקאים בדיוק למטרות אלה. לגבי בלאק פריידי, תהיה בstand by. אמזון יוציאו בטוח מבצעים מעניינים. נערך 2016 באוקטובר 199 שנים על-ידי OvO
פורסם 2016 באוקטובר 219 שנים ציטוט של OvO ראשית, אפשר לחשוב שכולם מעיפים את המשחקים האלה על 60 FPS על המחשבים האישיים שלהם, מה גם ש30FPS שחיק ביותר לפחות לפי הps4 שלי. ושנית לא כל האקסקלוסיביים יצאו או יצאו (בלשון עתיד) למחשב. ואם נחשיב את הפיצ'ר הקול של הxbox - הbackwards compatibily אז בכלל... אז בגדול התשובה היא כן. לגבי FPS התכוונתי שהוא נמוך יותר בXBOX מאשר בסוני. בעניין המחשב אני לא יודע לגבי אחרים, אני מדבר על עצמי ואצלי 60FPS זה סטנדרט. אם יש לך כבר סוני אז אני לא צריך להסביר לך כמה GOW, LASTOFUS,UNCHARTED ואחרים טובים בהרבה מHALO וGEARSOW. מה שבאמת מעניין כמו פורזה וTOMB RAIDER שהיה TIMED EXCLUSIVE קימים למחשב ורבים אחרים יהיו במחשב( כל מה שיוצא בעתיד ממה שהבנתי). VOICE COMMANDS היו בווינדוס 7 מאז ומתמיד ואף אחד לא השתמש בזה ולא בCORTANA בווינדוס 10 זה כנראה זה לא כלכך קריטי להמשך הקיום של המין האנושי. דרך אגב חיברתי אוזניות עם מיקרופון לשלט והפקודות הקוליות של הסוני עובדות מצויין. לגבי BACKWARDS COMPATIBILITY זה המענה של XBOX לרימסטרים המעולים שיוצאים לPS4. הרשימה חלקית כמו שגם בסוני 4 אין כל משחק שאי פעם יצא ל2 ול3.
פורסם 2016 באוקטובר 219 שנים קודם כל ההבדל של הFPS בין הסוני לXBOX הוא שולי ביותר, שניהם עלובים אם כבר. ושנית, אתה באמת רוצה לקבוע לכולם איזה אקסקלוסיביים יותר טובים? מי אמר שuncharted יותר מעניין מgears? או the last of us יותר מעניין מhalo? הכל עניין של טעם. מי שמוכן להשלים עם חסרונותיה של קונסולה, ייהנה גם עם Ps4 וגם עם XBOX ומהיתרונות שכל קונסולה מציגה (כל אחד וההעדפות שלו..) נערך 2016 באוקטובר 219 שנים על-ידי OvO
פורסם 2016 באוקטובר 219 שנים ציטוט של OvO קודם כל ההבדל של הFPS בין הסוני לXBOX הוא שולי ביותר, שניהם עלובים אם כבר. ושנית, אתה באמת רוצה לקבוע לכולם איזה אקסקלוסיביים יותר טובים? מי אמר שuncharted יותר מעניין מgears? או the last of us יותר מעניין מhalo? הכל עניין של טעם. מי שמוכן להשלים עם חסרונותיה של קונסולה, ייהנה גם עם PS4 וגם עם XBOX ומהיתרונות שכל קונסולה מציגה (כל אחד וההעדפות שלו..) הכל נכון רק בעניין האקסקלוסיבים אני חייב להתנגד כי אני לא ממש נזכר מתי HALO גרם לי לבכות כמו ילדה עם קוקיות. לדעתי הREVIEWS היא הדרך הכי טובה להשוות, ואין כל ספק שהביקורות של משחקי NOUGHTY DOG לדוגמא, אבל לא רק, הרבה יותר משבחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.