עבור לתוכן

gtx 970 xtreme gaming OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

@David_K @shapin 

דויד בידיוק כמו שאתה אומר משהו כאן לא מסתדר לי בכלל. הזכרונות הם של hynix לא היו שום ארטיפקטים או בעיות רינדור מוקדמים לפני הקריסה ובבאנץ של VALLEY הכרטיס לא התחמם (65-66C) במאמץ לא יותר מזה.

CORE VOLTAGE מוגבל גם ככה ל1.3 ממה שאני יודע בביוס ככה שלעבור את זה אתה לא יכול בלי צריבה של הביוס ואז לבטל אחריות.

כדרך אגב הדריבר שהותקן אחרי מחיקה עם DUU זה אותו הדריבר שעבד בסדר גמור שהכרטיס היה על DEFULT ועבד בסדר גמור.

לגבי מחשב אחר יש לי מחשב ישן שלא נראה לי יעזור כי אהיה לו צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן שיש שם.

וכן אני עדיין משחק במשחקים אחרים חוץ מהCSGO כי אין אופציה יותר מידי FPS DROPS גם במשחקים אחרים יש אבל זה פחות מפריע כגון Diablo 3 

מה שכן אני אנסה להריץ בדיקה עכשיו בVALLEY וליראות מה קורה ולתעד את זה עם GPU-Z ויש לי גם את הSCORE לפני שכל זה קרה ואני אעשה השוואה ויעדכן כאן.

עריכה עידכון:

כשהכרטיס היה חדש

SCORE 2448

fps 58.5

min fps 29.9

max 105.7

אחרי הקראש:

fps 56.9

SCore 2382

min fps 25.5

max 107.4

GPU-Z בזמן הבאנצ (לי הדליק מנורה אדומה שהכרטיס לא עבר את ה50 צריכת חשמל כל הבדיקה נראה לי מוזר אם זה לא עבר את ה50 הוא לא משתמש בכל הכוח ושוב Limited by reliability voltage )

65.gif

פורסם

נראה שהכרטיס מסורס איכשהו בצריכת החשמל.

פורסם
  • מחבר

@shapin בדקתי גם בדריבר עצמו V-SYNC כבוי ו power management mode מכוון ל prefer maximum performance.

ולגבי מעבד: i7 6700k OC 4.6G

לוח אם: asus z170-a

זכרונות: hyperx black 2400Mhz ddr4 CL12 2X8=16G

ssd:evo 850

לגבי ספק כוח: seasonic 750w 80 plus gold

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים