עבור לתוכן

gtx 970 xtreme gaming OC

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה בהכי פשוט וקל שיש עשיתי לו OC הצלחתי להגיע דיי יפה 1550 תדר ליבה במאמץ זאת אומרת הבוסט ותדר זיכרון 2000MHZ ואחרי זה הורדתי טיפה לתת מרווח נשימה לכרטיס על 1990MHZ דרך אגב הכל דרך אפטרברנר והוספתי גם 87 מילי וולט בעך שהתסכם ב1.26 מילי ווט בסך הכל.

הרצתי פעמים ואלי הכל עובד פיקס לא מתחמם לא עובר את ה65C באמת שהכל מצויין נכנס לבאטלפילד 4 משחק ברשת שעתיים הכל פיקס! יוצא פותח את הקונטר סטריק גלובל אופינס משחק 10 דקות בום קורס הדריבר לא חזר איזה 5 דקות אחרי 5 דקות חזר בתדר defult שלו ומאז יש אף פי אפס דרופס בכל המשחקים השאלה שלי היא אם הכרטיס נדפק כרגע ? או לא יודע משהו שיעבור לו או שזה שוק מסויים ? זה ככה כבר מתאמול בלילה דרך אגב..

פורסם

הכל יכול להיות..

במצב שלך אני הייתי מנסה את הדברים הבאים:

תסיר את התכנה של הOC איתה השתמשת.

בנוסף תעשה הסרה מוחלטת של הדרייבר, שזה הסרה רגילה מהcontrol panel, המלווה בהסרה מתקדמת עם התכנה DDU בsafemod.

תתקין דרייבר עדכני מחדש.

מקווה שיעזור, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהכרטיס מת נפטר עליו השלום...זה לא עוזר ומה שמעניין הוא זה ה דבר הבא.

perfcap reason util limited

הכרטיס לא עובד בקיצור כנראה משהו שם נשרף. או שמישהו כאן מכיר דרך לפתור את זה למרות שכמו שזה נראה לי הוא מת  @OvO

dead 970gtx.gif

פורסם

באסה רצינית :(  מתי ההלוויה חחח

כנראה הכרטיס נעלב מכל הדיבורים על הrx480.

פורסם

יכול להיות שהכרטיס במצב הגנה מסוים?
Util = Utilization. Indicating perf is limited by GPU utilization.
העלתי לך את שלי כדי שתהיה לך השוואה:
je3.png

פורסם

תנסה להגביל FPS ל-200 אם אתה יכול... יכול להיות כשהוא זורק יותר מדי הדרייבר קורס בגלל ה OC.. סתם תחושה על מקרה שהיה לי לא מזמן עם חבר שדי דומה לשלך.

פורסם
  • מחבר

התמונה שהעלתי זה בזמן משחק, תוך כדאי המשחק הכל עובד אבל ברגע שיש פיצוץ מסויים או יותר מידי דברים על המשחק מתחילים האף פי אס דרופ.

אם הוא במצב הגנה איך אני מוציא אותו מזה?

כי הדריבר לא קורס אחרי מחיקה עם duu במצב בטוח ומחיקת תוכנת הoc והכל על defult.

מה שכן יכול להיות בעיה בצריכת חשמל.

כי הוא לא עובר את ה50  אחוז צריכה גם בעומס מה שמגביל לו את הביצועים.

הגבלה של fps לא עוזר ניסיתי.

@shapin אם תשים לב שלך עומד על 23 אחוז במנוחה שלי 43% במאמץ

ומה שיותר מעצבן זה איך שעתיים וחצי של bf4 לא הפילו אותו ו6 דקות בcsgo הפילו אותו זה מה שאני לא מבין

פורסם

העלתי אחד אחרי כמה דקות בCS:GO
rzm.png
אני לא מוצא כלום על מצב בטוח, והבנתי שהPERFCAP הוא נורמלי אצל כולם בסך הכל.
צריך עוד קצת מידע ממך מה התופעות שאתה חווה בשביל להבין מה קורה.

פורסם

מצבי ההגנה אמורים להעלם אחרי ריסט או שניים, אבל אפשר גם לנסות למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש (עם תוכנה כמו DDU שמוחקת את הדרייבר עד הסוף) , יכול להיות שזה שאריות של מצב ההגנה.

פורסם

אני הבנתי שהוא עשה את זה כבר, אם לא כמובן שזה הצעד הראשון, עדיף למחוק עם הDDU במצב SAFE MODE.

פורסם
  • מחבר

@shapin @David_K כמובן שזה הדבר הראשון שעשיתי אחרי שזה קרה מחיקת הדריבר עם DUU בSAFE MODE התקנת הדריבר מחדש מחיקת תוכנת הOC וריסטארט. וכל זה לא עזר.

אחרי חקירה טיפה מעמיקה כנראה הבנתי מה קרה.

האובר קלוק היה כזה:

core 1550 BOOST

memory 1997

voltage 1.26

מה שקרה הוא כזה בכל המשחקים ה-FPS מוגבל ל200 ב-CSGO הוא לא מוגבל זאת אומרת כמה שהוא יכול להוציא שיוציא כנראה זה בשילוב הOC גמר את הMEMORY של הכרטיס מה שנתן לו בעצם לנצל את כל הזיכרון ושרף אותו.

התמונה השנייה שהעלת בCSGO גרמה לי להבין את זה שים לב לBARS של הMEMORY USED ו- MEMORY CONTROLLER שתיהם לא מגיבים והסימן הכחול בPERFCAP אומר מתח לא אמין לפי הבנתי/הערכתי הזיכרונות נשרפו.

מה שגם גילתי בהתעמקות בדברים קצת מעבר זה שהכרטיס מוגבל ל-3.8 3.7 משהו כזה או פחות זיכרון זאת אומרת אין אופציה לנצל את כל ה4G

אשמח לשמוע עוד רעיונות

פורסם

אפשר לנצל את כל ה4GB, אך מעל ל3.5 הזיכרון הוא איטי משמעותית, משום מה ה500MB הנותרים הם איטיים יותר מה3.5.
מעולם לא שמעתי על מקרה כזה, אני בטוח שזה עניין תוכנתי, צריך לחפור עוד קצת.

פורסם
  • מחבר

@shapin יש מצב שאתה צודק רק שאין לי כבר קצה חוט איפה לחפור מעולם לא הייתי במצב כזה קראתי על מצב כזה או משהו בסגנון זה ממש מוזר, או שהכרטיס הגיע קצת דפוק מההתחלה מהיצרן, או שבאמת הוא נמצא באיזה SAFE MOD וצריך להוציא אותו מזה בדרך כלשהי.

פורסם

כרטיסי מסך לא "נשרפים" סתם ככה, זכרונות לא נשרפים סתם ככה. דבר ראשון, לפי CPU-Z איזה חברה הזכרונות שעל הכרטיס? חלק ניכר מה970 מגיעים לתדר זיכרון כמו שהגדרת, הזכרונות היחידים שבאמת "גרועים לOC" זה אלו של Elpidia לדעת הרוב, וגם אז. כשאתה עושה המהרה יש סימנים לחוסר יציבות, ארטיפקים, נקודות או פסים צבעוניים וטקסטורות שלא מרונדות כמו שצריך הם סימנים לחוסר יציבות, וגם אז בשלב שאתה רואה אותם זה לפני שקורה נזק. 

אין שום דבר ש CSGO עושה שמשחק אחר לא. הכרטיס יכול לנצל את ה4GB בסדר גמור, הם שם, בגלל שחלק מבקר הזכרון מכובה, המחיצה האחרונה של 500MB עובדת בנפרד משאר הזכרון, בגלל זה אותה מחיצה קטנה עובדת במהירות נמוכה לעומת המהירות הגבוהה של שאר הזכרון והכרטיס לא יכול לקרוא או לכתוב אל שתי המחיצות במקביל, אלה הוא יכול לקרוא מחיצה אחת ולכתוב לאחרת וההפך. זה כל הסיפור פה.

בכל מקרה, הייתי מנסה דרייבר ישן יותר, יש כאלו שטוענים שדרייברים מסויימים לא יציבים בתדרים מסויימים, תנסה למחוק שוב פעם בצורה יסודית ולהתקין גרסה ישנה יותר, הכי טוב תנסה גם במחשב אחר, לא אמורה להיות בעיה כזאת להפעיל 970 במערכת עם ספק כוח נורמאלי עם שני חיבורי PCI-E.. 

פורסם

ניסית לשחק שוב בCS:GO מאז הקראש הראשון?
אולי תנסה לתעד את הקראש עם הGPU-Z.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים