עבור לתוכן

אינטרנט איטי מאוד, 012 לא יודעת מה לעשות (עדכון - עברתי לבזק בינלאומי, הבעיה נפתרה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

זה מכבר 3 ימים אני בתהליך מול 012 "לתקן" את האינטרנט בבית.

בשנה האחרונה האינטרנט היה איטי מאוד. אתרים נטענים לאט, סרטונים ביוטיוב עושים טובה. אין מה לדבר בכלל על 4K.

לפני 3 ימים החלטתי שמספיק, והתקשרתי ל012 על מנת לטפל בבעיה.

יש לציין שחבילת האינטרנט בביתי היא 30Mbps של הוט עם ספק 012, חבילת גיימרים.

עכשיו אני לא נולדתי אתמול. ברור לי שיש כאן איזשהו מנגנון Traffic Shaping. המהירות האיטית מתרחשת בין השעות 10 בבוקר עד 10 בלילה (שעות עומס), ומטבאתת במהירות העלאה/הורדה סימטרית של 1Mbps

אתן לכם תמונות להמחשה:

בדיקה שערכתי עם המחשב, כאשר הוא מחובר לGALAXY S4 כנתב דור 3 (במרתף, קליטה לא טובה)

%20%20%20%201540_zps4vsv64sm.jpg

וזאת אותה הבדיקה עם האינטרנט הביתי (הכל רץ עם כבלים של CAT6/CAT7, 1Gbps)

%20%201613_zpscfwmibk7.jpg

תחילה אמרו לי שזו בעיה של הוט, אחר כך ב1 בלילה הבעיה נעלמה אז אמרו להתקשר עוד פעם, ובפעם השלישית אמרו לי שחבילת הגיימרים שברשותי, שאמורה לתעדף, עושה פעולה הפוכה, וגורמת לירידה במהירות.

הם לא ידעו כיצד לפתור לי את הבעיה, אז הם פשוט שמו את האינטרנט בביתי ב"מעקב" ואמרו לי להתקשר ביום שני. הכל מוקלט מן הסתם.

אני מרגיש כאילו עושים ממני צחוק. הבדיקה של OKLA באתר SPEEDTEST נותנת נתונים מזוייפים של 20Mbps בכל שעות העומס, בעקבות תעדוף האתר.

דעתכם?

נערך על-ידי אור כהן

פורסם

תחליף ספק...

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

פורסם

לפני כמה שנים היתה תביעה ייצוגית או החל תהליך של תביעה ייצוגית נגדם.

גועל נפש של חברה, תחליף בלי לחשוב פעמיים.

באופן אישי ממליץ על הוטנט.

פורסם
  • מחבר

טוב. הם הורידו לי אתמול את החבילת גיימרים, לראות אם היא עושה תעדוף הפוך, ומסתבר שכן.

אחרי שהחליפו לי את הIP (מגיימרים לרגיל) אני מקבל 24Mbps בבדיקה, בעוד שקודם בשעות העומס הייתי מקבל 2Mbps.

נשמע הזוי... איך מצב כזה קורה? אני לא מתכוון לוותר על חבילת הגיימרים שלי, אבל היא לא אמורה לתעדף אותי גבוה יותר?

פורסם

מישהו חיפף כנראה בהגדרות בכל מקרה למה לא 100? בדקת את התשתית אצלך של בזק\הוט?

בנוסף ממליץ בחום על הוטנט אין לי בעיות בכלל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

מישהו חיפף כנראה בהגדרות בכל מקרה למה לא 100? בדקת את התשתית אצלך של בזק\הוט?

בנוסף ממליץ בחום על הוטנט אין לי בעיות בכלל.

כי זה דרך עסקה של אבא מהעבודה. למען האמת עכשיו יצא שינוי בהסכם, המאפשר לשדרג את האינטרנט ל100M, בנוסף מאפשר לבחור בין הספקים, כולל הוטנט

פורסם

מחיר שוק בלי מבצעים ל100 מגה בין אם בהוט או בזק ייצא לך בערך 120 ש"ח לחודש על 100 מגה.

אישית אני ממליץ על הוטנט באמת שאין לי תקלות איתם, אחותי בתשתית בזק לאחרונה עברה לאקספון 018 והיא מרוצה עד כה.

פורסם
  • מחבר

חוזר עכשיו משיח עם 012 והוט. לאחר 4 ימים מאז שהורידו לי את חבילת הגיימרים, מה שלכאורה פתר את הבעיה, כרגע ההורדה חזרה להיות שוב מוגבלת עם 1.7Mb (במקום 30Mb)

012 כרגיל לא יודעת מה לעשות, והמליצה לחכות לשלישי אחרי שיתקנו את התקלה בגיימרים, על מנת לבדוק מחדש.

הוט הואשמה על ידי 012 בתשתית לקויה, אבל משיחה הם הוט הם טענו שהכל תקין, ושההגבלה נעשית על ידי 012.

בנוסף טענו הוט שspeedtest הוא האתר "הכי אמין בעולם" שלא ניתן להשפיע על תוצאותיו באמצעות Traffic Engineering. אני התעקשתי להתבסס על תוצאות הבדיקה מTestMy שמשקפות את חווית הגלישה שלי באתרים בחו"ל (ו1000PING במשחקים!!!)

מבחינתי סיימתי איתם. כך גם אמרתי לנציג התמיכה הטכנית (האומלל שהיה צריך לשרוד אותי)

בתהליכים לעבור להוטנט בתשתית של 100Mb

אחלו לי בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ביום חמישי מגיע טכנאי הוט "לשדרג" את המודם לHOTBOX. מן הסתם אבקש ממנו להגדיר את הHOTBOX כמודם בלבד ותו לא.

החבילה של ה100Mbp/s של הוטנט זולה בכ20 ש"ח מחבילת ה30Mbp/s+גיימרים הנוכחית ב012

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום. מזה כבר שבועיים שאני נמצא בבזק בינלאומי על תשתית הוט (100MB) עם חייגן, ללא גיימרים.

מהירות האינטרנט נעה בין 75Mb ל50Mb, והפינגים נעים בסביבות ה60-80 גם בשעות העומס.

לשם השוואה, ב012 הפינגים בשעות העומס היו מגיעים ל350 ואף ל1000, עד שלא ניתן לשחק.

בינתיים מרוצה מאוד. אם יתחיל להיות איטי מתישהו אעדכן, אבל עד כאן, שמח שעזבתי את 012.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים