פורסם 2004 באפריל 1221 שנים יש ברשותי אלקטל פרו + HUB הכל עובד סבבה אבל לאחרונה מצאתי בביתי Router שעובד על 10\100 שלא כמו ההאב שלי עכשיו אני רוצה לעבור ל Router 10\100 האם אני יכול לעשות את מבלי לשנות את האלקטל חזרה למצב רגיל ??ואם כן אני אשמח לקבל הדרכה מהירה ...
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים בעיקרון אתה יכול, רק אם הראוטר שלך תומך בחיבור קבוע (בלי חייגן).אבל אין לך שום סיבה לעשות את זה. אתה סתם יוצר לעצמך שני Gatewayים לעבור דרכם. זה יותר חסימות, יותר הגדרות להתעסק איתן, יותר מקומות לפתוח פורטים, וביצועים הרבה יותר גרועים באינטרנט. ממש ממש לא נחוץ.יהיה לך יותר קל להחזיר את המודם למצב Home ולהשתמש בו כמודם בלבד ללא ראוטר.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר או קיי הבנתי והשכלתי עכשיו אני רוצה לדעת אם הרוטר נותן לי לעבוד על המודם במצב Always on ?כלומר שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מבלי לחייג ? כמו במצב פרו ...
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אם אתה מתחבר לאינטרנט עם חייגן, כל ראוטר (שתומך בחייגן כמובן) צריך להכיל בתוכו את החייגן, ולהתחבר אוטומטית לאינטרנט. הוא יעשה את זה אוטומטית בכל פעם שהוא יידלק. מבחינת המשתמש, לא צריך לחייג בווינדוס.זה לא כמו מצב פרו. מצב פרו = תוספת ראוטר למודם.זה בדיוק מצב פרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.