עבור לתוכן

סינון קבצים מצורפים (DOC/DOCX) ע"פ מילות מפתח

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל אני מפרסם כאן בכ"ז.

אני מחפש את הפתרון הבא:

בארגון עובדים ב-Outlook עם הודעות המכילות קבצים מצורפים ב- DOCX/DOC המתקבלים ממקורות שונים.

האם יש דרך לסנן את ההודעות הנכנסות במייל (הקבצים המצורפים) ע"פ מילות מפתח כלשהן? לא לשמור מראש את כל הקבצים במחשב וליצור אינדקס על המחשב, אלא הסינון יעשה ע"פ מילות מפתח שהוגדרו מראש ויסננו את הקבצים המצורפים הרלוונטיים.

לדוג':

אני רוצה שיופיעו הודעות ב-OUTLOOK, עם כל הצרופות שבהן יש את מילת המפתח תואר ראשון בכלכלה וכן הלאה. 

תודה.

נערך על-ידי benor

פורסם

אתה מדבר על מילים שמופיעים בתוך מסמכי Word? זה לא Outlook - אלו תוכנות גיוס למיניהן.

פורסם

יש מצב אם זה מסמכי Office שיושבים על המחשב עצמו ולא בתוך Database של שרת דואר (אין לי מושג אני יודע בוודאות שאתה יכול לעשות את זה על קבצים בדיסק לא ניסיתי בתוך שרת דואר עצמו),

אז בשרת Windows בתוך הכלי של FSRM יש לך משהו שנקרא File Classification, בתכל'ס בין כלל הדברים שזה עושה אתה יכול לבחור שיופיע string מסוים בתוך הקובץ זה יקטלג אותו ואז אתה בוחר פעולה כלשהי שתתבצע על קבצים מקוטלגים שונים.

הנה מדריך קצר,

https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd758765(v=ws.10).aspx

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

אתה מדבר על מילים שמופיעים בתוך מסמכי Word? זה לא Outlook - אלו תוכנות גיוס למיניהן.

אכן, מילים שמופיעות בתוך מסמכי ה- WORD.

הקבצים מתקבלים ב-OUTLOOK בתור צרופות. 

חלק מהעבודה בארגון מתבצע מול ה- OUTLOOK.

GOOGLENESS חשוב שההודעה המקורית עם הצרופה תשאר.

נערך על-ידי benor

פורסם

parsing למסמכי Word זה לא פיצ'ר מובנה בOutlook (עד כמה שאני מכיר).

כמו שכבר ציינתי, ישנם תוכנות עזר לגיוס עובדים שעושות את זה (עבודה עם מילות מפתח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים