פורסם 2004 באפריל 1221 שנים כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה.אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ???בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אנא שנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית יותר.כמו כן, אין קשר לזה שיש 2 כניסות רשת על הלוח למארז, אתה מקבל עם הלוח אם פאנל (מתכת כזאת) שמתאימה לכל מארז.אם אתה מחפש מארז בתקציב כלשהו אני מציע שתשנה את הכותרת למשהו כמו: " מחפש מארז ב-X ש"ח "
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים נאבד לי בלוח שלי (בסלרון 1200) הכיסוי מאחורה ובמארזים החדשים יותר הפאנלים לא מתאימיםאז פשוט הוצאתי את הפאנל מהמארז ונשארתי עם ריבוע פתוח לא היתה לי הרבה ברירהברגע שתחזק את כל המקומות לברגים שיש על הלוח למארז הלוח ישב חזק ויציב ולא תיהיה בעיה עם זה שאין פאנל מאחורה חוץ מקצת מקום לכניסה של אבק אבל אבק יכנס עם או בלי זה.. זה עניין של אסטטיותבקיצור ולעניין אם אין לך פאנל מתאים ובמארזים החדשים הפאנל לא יושב טוב אז תוותר עליו...כמו שאמר Chevy תשנה לכותרת יותר אינפורמטיבית שמסבירה את דרישותך מהמארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.